Hvordan legge en SanDisk Cruzer Micro Flash Drive

Hvordan legge en SanDisk Cruzer Micro Flash Drive


SanDisk Cruzer Micro Flash Drive lar brukeren laste inn en betydelig mengde filer, videoer, bilder, lyder og musikk. SanDisk Cruzer stasjonen kommer i en rekke kapasitetsstørrelser fra fire til 32 gigabyte. SanDisk Cruzer flashdisk er liten, bærbar og praktisk og kan bæres i lommen. Brukeren er i stand til å overføre informasjon fra datamaskinen til SanDisk Cruzer å gjennomføre viktige dokumenter hvor som helst.

Bruksanvisning

1 Sett SanDisk Cruzer Micro Flash Drive i en av USB-portene på datamaskinen. De fleste datamaskiner har en USB 2.0-port, som er kompatibel med SanDisk Cruzer Flash Drive. Flash-stasjonen vil automatisk bli gjenkjent av datamaskinen.

2 Overfør filene dine. Naviger til filen mappen (e) du ønsker å overføre til SanDisk Cruzer. Marker filene, høyreklikk og velg "kopier" fra pop-up vindu.

3 Klikk på "Min datamaskin" og dobbeltklikk på SanDisk stasjonen. Høyreklikk på et område på skjermen og velg "Lim inn" fra pop-up vindu. SanDisk stasjonen er en ekstern harddisk som vil vises når du kobler SanDisk stasjonen i datamaskinens USB-port. Alle filene vil laste på SanDisk Cruzer.