Hvordan legge inn noe under Cut på Livejournal

Hvordan legge inn noe under Cut på Livejournal


Livejournal er et populært online blogging og sosiale nettverk verktøy. Brukerne kan lage innlegg til personskildringer og en rekke lokalsamfunn. Som med alle blogging verktøyet, kan riktig formatering innholdet tiltrekke og beholde lesere. En måte Livejournal gjør det enkelt å presentere innhold er ved å tillate plakater for å sette tekst bak en "cut". Et kutt skjuler tekst bak en link. Ved å klikke som lenker gir full tilgang til teksten. Mange lokalsamfunn krever store blokker med tekst eller bilder skal plasseres bak et kutt. Dette gjør at flere enkeltoppføringer for å være synlig på en gang, noe som gir leserne en bedre forståelse av innholdet i tidsskriftet.

Bruksanvisning

1 Sette inn eller skrive alt innholdet i det tomme feltet for "Post et tegn" side. Bestem deg for hvor mye av innreise teksten vil gå bak cut. Det er viktig å gi en beskrivelse av hva som er bak kutt eller la noen tekst utenfor kutt for å få lesere som er interessert nok til å klikke på linken. Plassere alt bak en generisk kutt vil bety at leserne vil se hele posten som bare en link som sier "Les mer".

2 Skriv <lj-cut> før innholdet som vil gå under cut og </ lj-cut> på slutten av utvalget. Alt før og etter disse vil være synlig på tidsskriftets hovedsiden. For å erstatte den generiske "Les mer" linken tekst, skrive <lj-cut text = "Les mer"> i begynnelsen i stedet for <lj-cut> og erstatning "Les mer" med dine egne ord, med eller uten anførselstegn . Disse instruksjonene er for HTML, som er standardspråket i de fleste tilfeller.

3 Bytt til Rich Text editor hvis du er mer komfortabel med dette formatet ved å klikke på fanen som sier "Rich Text" på toppen av innholdet boksen. Marker teksten du ønsker å sette bak et kutt og klikk på ikonet til høyre over tekstfeltet kalles Livejournal Cut. En pop-up boks vil spørre om du ønsker å "kutte koblingen teksten?" med mulighet for å erstatte standard "Les mer" teksten med dine egne ord.

Hint

  • Vis oppføringen som publikum din ville og sørge for at linken fungerer for dem ved å gå til personlig eller samfunnet journal hovedsiden.
  • Kuttet vil ikke fungere hvis du bruker Rich Text kutt kommandoen i HTML-modus og vice versa.