Hvordan legge kodeker til Premiere Pro

Adobe Premiere Pro er et videoredigeringsprogram som bruker kodeker for å dekode ulike videoformater. Adobe støtte fora gjentatte ganger anbefaler at brukerne ikke legge til flere kodeker til Premiere Pro fordi installere ekstra codecs, med unntak av Vista codec pack, har en tendens til å føre til problemer med programmet. I stedet, laste ned og installere et gratis verktøy som heter "G-Spot" for å oppdage og registrere alle kodeker installert på datamaskinen. Men hvis du må installere en kodek, som for eksempel Vista Codec Pack, kan du gjøre det via Windows Utforsker.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på Windows "Start" -knappen, klikk "Åpne Windows Explorer." Filen navigatør åpnes.

2 Naviger til den nedlastede codec filen. Hvis filen er i ZIP-format, dobbeltklikker på filen for å åpne ZIP-arkiv som en mappe.

3 Høyreklikk på filen med ".inf" filtypen for å vise kontekstmenyen. Hvis du ikke ser filtyper for filene, klikk på "Verktøy" på menylinjen i Windows Utforsker, og klikk deretter "Mappealternativer." Mappealternativer dialogboksen åpnes. Klikk på "View" -fanen og deretter endre alternativet til "Skjul filetternavn for kjente filtyper." Klikk "Apply". Filutvidelser vises nå i Windows Utforsker.

4 Klikk på "Install" fra kontekstmenyen. En melding vises og indikerer at kodeken vil bli installert.

5 Klikk "Fortsett". Kodeken er installert på datamaskinen, og nå vises i Adobe Premiere Pro.