Hvordan legge kollapser plusstegn i Excel kolonner

Microsoft Excel 2010 kan du lage en skisse av kolonnene, plassere et sett med plusstegn over kolonnene slik at du raskt kan skjule og vise disse kolonnene. Ved å klikke på et plusstegn vil utvide kolonnene og slå på plusstegnet til et minustegn, som du deretter kan klikke på for å skjule kolonnene igjen.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel 2010-regneark som inneholder dataene.

2 Klikk på kolonnebokstaven over den første kolonnen som du vil ha med i disposisjonen den. Dette vil velge hele kolonnen. Hold nede Skift-tasten og klikk på kolonnebokstaven over den siste kolonnen du vil ha med i disposisjonen den.

3 Velg "Data" -fanen øverst i Excel-vinduet. Finn "Outline" område av båndet, og klikk "konsernet" -knappen. Du vil se en linje vises over kolonnene med et minustegn på slutten av den.

4 Klikk på en kolonnebokstav innenfor dine gruppert celler, så hold Shift og velger en annen kolonnebokstaven for å skape et annet nivå av disposisjonen. Klikk på "Group" knappen igjen og en ny linje og minustegnet vises under den første. Fortsett å lage nivåer før du har opprettet din hele disposisjon, eller til du kommer åtte nivåer, som er det maksimale som Excel tillater.

5 Klikk på minustegnene for å skjule nivåene av søyler og alle som vil holde seg over kolonner overskrifter er et sett med plusstegn.