Hvordan legge musikkfiler til en e-post

Musikkfiler finnes i mange formater, inkludert MP3, WMA og WAV. Selv om du kan kopiere disse filene på en CD og sende det til en venn, er det mye lettere å feste slike filer til en e-post. Selv om disse prosedyrene gjelder for alle e-postprogrammer og musikkfiler i alminnelighet bruker denne artikkelen Gmail og en MP3-fil som et konkret eksempel.

Bruksanvisning

1 Hvordan legge musikkfiler til en e-post

Klikk på "Skriv ny Mail" alternativet. En ny e-skjemaet vises.

2 Hvordan legge musikkfiler til en e-post


Fyll ut skjemaet bokser etter behov. For eksempel inn en adresse i "Til" -boksen, en tittel som beskriver musikken filen i "Emne" boksen og en kommentar i bunnen tekstboksen.

3 Klikk på "Legg ved en fil" for å vise en fildialogruten. Naviger til stedet der musikkfilen din er plassert. Hvis du ikke kan finne en bestemt fil på grunn av antallet filer som vises, begrense visningen ved å skrive en stjerne

(), et punktum (.) Og musikken filtypen i "File Name" -boksen. For eksempel skrive ".mp3" vise MP3-filer.

4 Hvordan legge musikkfiler til en e-post


Dobbeltklikk på filen. Filen er lagt under "Emne" boksen. Antall filer du kan legge til er bare begrenset av din e-postleverandør. For eksempel lar Gmail-meldinger på opptil 20 MB.

5 Merk at i noen e-postprogrammer, vises filen i e-tekst selv. I så fall kan du flytte filen i teksten ved å klikke på det og dra.

6 Klikk på "Send" knappen for å sende e-post med vedlegg.