Hvordan legge til Affiliate bannere på et nettsted

Hvis du eier en nettside du sikkert skjønner er det et stort potensial for inntekter fra websidene du publiserer, og du sannsynligvis vet at å legge affiliate bannere er bare én måte å gjøre dette potensialet til ekte penger. Legge affiliate bannere til ditt nettsted kan virke lettere sagt så gjort, hvis du ikke er kjent med HTML. Den gode nyheten er, trenger du bare å lære det grunnleggende, for å legge en agent til ditt nettsted. Du bør vite hvordan å identifisere visse områder av nettstedet, som toppen av siden, innholdet områder og bunnen av siden, fordi du skal lime HTML-koden i nettsidene. Denne artikkelen vil vise deg i detalj hvordan du legger affiliate bannere til en nettside og begynne earing penger fra din Internett-domene.

Bruksanvisning

Hvordan legge til Affiliate bannere til ditt nettsted

1 Bestem hvilken agent du ønsker å legge til ditt nettsted. Du kan legge til flere agenter til forskjellige sider på nettstedet ditt, eller du kan bare lime en affiliate banner på en webside. Når du bestemmer deg på en affiliate, eller en gruppe av annonsører, er det på tide å legge til banneret.

2 Velg banneret du ønsker å legge til ditt nettsted. Hvis du har en affiliate konto hos en kjøpmann, vil de mest sannsynlig sende deg bannere med HTML eller JAVA kode for at banneret, som du trenger for å lime inn på websidene dine. Denne HTML-kode trekker banner bilde fra tilknyttede servere og viser det på ditt nettsted siden. Du bør ikke ha for å laste ned bilder, eller legge til flere filer til ditt nettsted server for å legge til en agent til ditt nettsted. En typisk stykke JAVA banner koden ser slik ut: <script type = "text / javascript" language = "javascript" width = "468" height = "60" alt = "Airaid Intake" border = "0" /> </ a>

3 Hvordan legge til Affiliate bannere på et nettsted

Kopier HTML eller Javascript-kode ved å plassere markøren på begynnelsen av koden, venstreklikk og hold nede museknappen, og dra deretter markøren over hele stykke kode. Det vil bli uthevet i blått, høyreklikk og velg "kopier" fra menyen som vises på skjermen.

4 Hvordan legge til Affiliate bannere på et nettsted


Åpne filen for nettsiden der du ønsker å sette inn koden på din FTP-server eller datamaskin. Lim inn HTML eller JAVA-koden inn på web-siden, der du vil at affiliate banner skal vises. For å gjøre dette, laste ned HTML-fil på websiden til datamaskinen, fra FTP serveren ved hjelp av en FTP-klient, (eller din nettside hosting konto FTP-tilkobling) og åpne den i notepad. Lim inn HTML-kode eller JAVA script kode i HTML-koden, hvor banneret skal vises. Hvis siden din bruker en tabell, opprette en ny rad og sette inn koden, eller legg den deretter i den første raden. Banneret er håndtert akkurat som et bilde av nettleseren din.

5 Last opp internettsiden til domenet ditt ved hjelp av FTP-klient og server i katalogen det kom fra, og klikk skrive side, for du blir bedt om å av FTP-klient. Se side og sørge for at banneret er på rett sted. Hvis ikke, flytte hele stykke kode til affiliate banner vises der du vil at den skal vises.

Hint

  • Affiliate bannere håndteres som bilder av de fleste nettlesere, så lime koden direkte inn i teksten, eller i tabellrader og kolonner er helt akseptabelt.
  • Bildene til banneret er lagret på dine tilknyttede servere, leseren trekker bildene fra disse serverne til nettstedet ditt ved hjelp av HTML eller Javascript-kode som forteller nettleseren hvor banneret skal vises på siden. Du bør ikke trenger å laste ned noen bilder, eller lage nye kataloger for affiliate banner.
  • Hvis du ønsker å opprette en egen rad eller kolonne for din affiliate banner på nettstedet ditt, kan du bruke <tr> <td> tag for en ny rad, eller en <td> tag for en ny kolonne. Bruk riktig <colspan = #> attributtet slik andre radene vil spenne over den nye kolonnen.
  • Pass på at du har nok plass på siden for banneret. Hver affiliate banner vil fortelle deg hvor mange piksler lang og høy banneret er. For eksempel 468x125 er en lang, tynn banner, 120x120 er en liten banner boks. Dette forteller deg lengden og bredden på banneret. Ikke lime et banner på en side hvis det ikke er nok plass.
  • Når du oppretter en ny kolonne for et banner med <td> tag inne i en rad, bruker du <colspan = #> attributtet på andre rader i tabellen, ellers de andre radene i denne tabellen vil adoptere to kolonneformatet og bli klemt sammen på siden.
  • Java-script kan ikke kjøre på din nettside avhengig av hvilken nettleser som brukes. Du må kanskje sette inn en kommando for å tillate at skriptet skal kjøres. I dette tilfellet, kan du bruke HTML-kode for å legge affiliate til ditt nettsted.
  • Alltid være sikker på at du har kopiert koden nøyaktig og i sin helhet eller banneret vil ikke fungere!
  • Sjekk alle dine bannere, bare én gang, for å være sikker på at de fungerer.