Hvordan legge til Android App oppføringer på ditt nettsted

Hvordan legge til Android App oppføringer på ditt nettsted


Du kan dele linker til Android-apps på nettstedet ditt som enten en standard kobling eller ved hjelp av en rask respons strekkode. QR-koder tillate Android-enheter med et kamera og en strekkodeleser app skal umiddelbart omdirigert til koblingen innebygd i koden. Det er en rask og Android-vennlig måte å liste apps på nettstedet ditt.

Bruksanvisning

1 Åpne Android Market på din datamaskin. Skriv inn navnet på den første app som du ønsker å liste i søkefeltet øverst til høyre på siden. Klikk på forstørrelsesglasset. Klikk på linken for programmet fra listen over søkeresultater. Kopier lenken fra adressefeltet i nettleseren din.

2 Legg til en kobling kode til nettstedets HTML-kode. Koden for en kobling bruker en ankerkode for å angi URL-adressen som er knyttet til teksten. HTML for din app oppføring vil se ut:

<A href = Din " rel="nofollow">https://market.android.com/details?id=com.levelup.yoruappname&amp;feature=top-paid>Your App Name </a>

Bytt ut URL med URL for programmet. Erstatt "Your App Name" med navnet på programmet. Gjenta denne prosessen for hver app du ønsker å liste.

3 Lag en QR-kode, slik at Android-enheter kan skanne linken og åpne Android Market oppføring for programmet. Du kan bruke en av flere gratis QR kodegeneratorer, inkludert QR Stuff, QR-kode og Go QR Me. Skriv inn URL for din app plassering og området vil generere et bilde som kan tolkes av strekkodelesere som kobling til programmet ditt. Finn den innebygde koden fra nettstedet og kopiere den. Lim inn koden i HTML slik at nettstedet vil inkludere bildet av QR-koden med din app oppføring.

Hint

  • Bruk en URL short å lage en enkel QR-kode for telefoner å tolke.