Hvordan legge til bakgrunnsfarge på Macromedia Dreamweaver 8

Hvorfor betale for kjedelig svart på hvitt nettsider når du kan designe ditt nettsted ved hjelp av en alternativ fargevalget? Denne veiledningen vil vise deg hvordan du velger forskjellige bakgrunnsfarger og gi deg praktiske designhensyn for hvilke farger fungerer best. Du kan velge mellom en av 256 bakgrunnsfarger, men du fortsatt trenger å huske på hvilke farger vil gjøre teksten lesbar. Denne guiden vil vise deg hvordan du velger de riktige bakgrunn og tekst farger ved hjelp av Macromedia Dreamweaver 8.

Bruksanvisning

1 Start Macromedia Dreamweaver 8 og åpner en ny fil ved å velge "Fil" og "New" fra menyen. Nytt dokument dialogboks. Velg standard kategorien "Grunnleggende side" og "HTML" og deretter trykker du på "Create" -knappen.

2 Finn og klikk på "Page Properties" -knappen nederst i Dreamweaver bordet. En dialogboks med "Utseende" som standard selection.Click på den lille boksen ved siden av "bakgrunnsfarge". En fargevelgeren verktøyet vises, med markøren å bli en pipette.

3 Eksperimenter med noen farger. Begynn med å plassere pipetten over noe i den gule familien fra fargepaletten. Trykk på "OK" -knappen.

4 Se resultatene. Din side skal nå være gul. Skriv inn tekst for å bekrefte valget. Standard svart tekst fungerer godt på toppen av gul, men vurdere den langsiktige effekten av ditt valg: Er gul lett på øynene?

Gul er ansett som en farge dine øyne er mest følsomme for og kan føre seere til raskt tretthet. Selv om svart tekst lett kan lese over gul, kan de langsiktige effektene av denne bakgrunnsfargen være uønsket.

5 Gjenta trinn 2. I stedet for gul, velge svart. Med svart som bakgrunnsfarge, kan tretthet i øynene reduseres, men teksten forsvinner. For å endre fargen på teksten, merker du teksten du skrev i forrige trinn, og velg "Tekst" og "Color" fra menyen. Velg hvitt fra Color dialogboksen. Teksten er nå synlig.

6 Eksperimenter med ulike bakgrunn og tekst farger til du har et tema du er komfortabel med og som ikke trøtthet øyet etter langvarig visning.

Hint

  • Husk at hvit er den mest populære bakgrunnsfargen på grunn av den enkle som andre grafikk og bilder kan bli integrert. Mange logoer og utklipps skapes over hvit bakgrunn, slik at ingen ekstra arbeid er nødvendig å legge dem til et nettsted. Alternative farger vil kreve justeringer gjøres til grafiske bilder slik at de gjenspeiler den riktige bakgrunnsfarge.