Hvordan legge til bildetekster på Flickr

Hvordan legge til bildetekster på Flickr


Flickr er en online ressurs for fotografer som ønsker å lagre og stille ut sine bilder. Brukes av alle fra "en gang i året" fotograf til å dele julebilder med familien til den pensjonerte fotojournalist som ønsker å vise frem sitt livsverk. Hvis du nettopp har lastet opp en haug med interessante bilder fra dine reiser i utlandet og ønsker å fortelle historiene bak dem, gjør Flickr du legge til lange tekster til alle bildene dine.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Logg inn på din Flickr-konto. Hvis du ennå ikke har en konto, gå inn på linken i Resources nedenfor og klikk på knappen som sier "Lag din konto."

2 Last opp bildene dine. Gjør dette ved å klikke på "You" i menylinjen øverst. Rull mot bunnen av rullegardinmenyen, og klikk "Last opp bilder og videoer."

3 Legg til en bildetekst, beskrivelse eller sett av koder. Når bildene er lastet opp, vil Flickr be deg om å "Legg til en beskrivelse, kanskje?" Følg linken for å legge til tekster til bildene.

4 Bla gjennom Flickr bildestrøm for å se om det er noen gamle bilder du ønsker å bildetekst. Hvis du klikker på miniatyrbildet av bildet du ønsker, vil en større versjon åpne. Under bildet vil være to plasser, en merket "Klikk her for å legge til en tittel" og en merket "Klikk her for å legge til en beskrivelse." Bare klikk på det andre rommet og begynner å skrive inn bildetekst.

Hint

  • Bildetekster fungere bra for svært travle, kaotiske eller interessante bilder. La seerne vite hva som skjer med en informativ overskrift.
  • Opprette en konto på Flickr krever en Yahoo! ID eller e-postadresse.