Hvordan legge til Blu-ray til en bærbar PC via USB

Blu-ray har fått navnet sitt fra den blå-fiolett laser brukes til å lese eller skrive en Blu-ray-plate. Denne laseren har en mye kortere bølgelengde enn tradisjonelle røde lasere som brukes i DVDer. Dette gjør at data kan pakkes tettere på en Blue-ray-plate, som tilbyr større lagringskapasitet enn DVD. Den enkleste måten å legge til Blu-ray-funksjonalitet til en bærbar PC, er å kjøpe en ekstern Blu-ray-stasjon, som kobles til den bærbare datamaskinen via en universell seriell port eller USB.

Bruksanvisning

1 Starte opp den bærbare datamaskinen.

2 Plugg den eksterne Blu-ray-stasjon strømkabel inn i en stikkontakt, og slå på enheten. På noen merker, er dette trinnet unødvendig, siden stasjonen drives utelukkende via USB-porten. Du kan foretrekker denne typen for din laptop, siden du fortsatt kan bruke stasjonen når du er borte fra en strømkilde. Men dette vil tappe din bærbare batteriet raskere enn en eksternt drevet stasjonen.

3 Koble Blu-ray-stasjon USB-kontakten fra stasjonen til en ledig USB-port på datamaskinen. Datamaskinen gjenkjenner automatisk stasjonen.

4 Sett inn CDen som fulgte med stasjonen, og velg å kjøre installasjonsprogrammet. Installer programvare spiller, i henhold til instruksjonene som fulgte med stasjonen. Vanligvis, du bare velge å installere den i Autokjør-vinduet, bekrefter grunnleggende informasjon, for eksempel program plassering eller legge til snarveier på skrivebordet, og programmet gjør resten. Windows Media Player støtter ikke Blu-ray-teknologien, så installerer den medfølgende Blu-ray-spilleren er nødvendig å legge til Blu-ray til den bærbare datamaskinen.