Hvordan legge til Bots i "Counter-Strike"

Hvordan legge til Bots i "Counter-Strike"


"Counter-Strike" er et morsomt og vanedannende spill nytes av hundretusener av mennesker rundt om i verden. Faktisk, til tross for sin relativt høy alder, er det fortsatt regnet som en av de fineste team-baserte førstepersonsskytespill noensinne laget. Hvis du sliter med å finne gruppemedlemmer, eller bare ønsker å bli utfordret av datamaskinen, kan du legge roboter i stedet for andre levende spillere.

Bruksanvisning

1 Hvis du har tilgang til en online server, trenger du ikke å følge dette trinnet. Hvis ikke, last "Counter-Strike Source». På hovedmenyen, klikk på "Create Server". En boks vises slik at utvalg av kart, antall spillere, antall bots og vanskelighetsgrad. Gjør dine valg og klikk "OK."

2 For å kunne bruke konsoll kommandoer, som vil la deg legge til boter fra spillet, må konsollen være aktivert. Gå til "Options" og klikk på "tastatur". Klikk på "Avanserte alternativer" boksen, og deretter "Aktiver Developer Console." Klikk på "OK". Du får tilgang til konsollen ved å trykke på tilde (~) tasten.

3 For å legge til en bot til en server, trykker du på tilde-tasten og trykk "bot_add" og trykke "Enter" -tasten. En bot vil vises i serveren, så lenge du har spiller slots tilgjengelig. For å legge til en bot til en bestemt gruppe, kommandoene er enten "bot_add_ct" eller "bot_add_t." Den første vil skape en counter-terrorist, den andre en terrorist. Merk at i en standard serverkonfigurasjon, må lagene har like mange spillere. For å omgå dette ved å bruke kommandoen "mp_autoteambalance 0." Slik fjerner du en bot fra begge lag, bruker du kommandoen "bot_kick 'navn'" hvor "navn" er bot in-game navn.

4 Hvis du bruker administratortilgang til en privat server, må du først åpne muligheten til å utstede kommandoer til serveren ved å gi den riktige rcon (eksterne konsollen) passord. Åpne konsollen og skriv "rcon_password 'passwordhere' '
der 'passwordhere' er selve passord. Etter det, kan du i utgangspunktet legge roboter til serveren ved hjelp av de samme kommandoene som ovenfor. Den eneste forskjellen er at kommandoene må ved innledes med å bruke ordet "rcon." Så, for å legge til en bot, bare åpne konsollen og skriv "rcon bot_add", "rcon bot_add_ct" eller "rcon_bot_add_t."