Hvordan legge til Cartoon Effect til et bilde med Photoshop

Hvordan legge til Cartoon Effect til et bilde med Photoshop


Legge til en tegneserie effekt på et bilde ved hjelp av Adobe Photoshop er en svært grunnleggende teknikk som du kan lære i løpet av få minutter. Teknikken fungerer best på et bilde med en klar bakgrunn. Du må konvertere bildet til et digitalt format bilde, for eksempel en GIF eller JPG, og deretter plassere en kopi av den resulterende bildet på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Photoshop og laste bildet. Bruk Rectangular Selector på verktøylinjen for å velge bilde. Trykk "Ctrl" og "C" samtidig for å kopiere den til systemets utklippstavle.

2 Åpne en ny lerret ved å trykke "Ctrl" og "N." Lim inn bilde fra systemutklipps til lerretet ved å klikke i lerretet og trykke "Ctrl og" V. "

3 Velg hele bildet ved å bruke Rectangular Selector verktøyet på nytt. Klikk på "Filter" på verktøylinjen øverst, velg "Blur" og deretter "Gaussian Blur". Sett filteret radius til "2,5" og klikk "OK."

4 Klikk på "Edit" og velg "Fade Gaussian Blur" eller trykk "Ctrl", "Shift" og "F" samtidig. Et lite vindu åpnes. Klikk på "MODE" menyen for å åpne den og velg "mørkere". Sett opacity mellom "77%" og "83%" og klikk "OK."

5 Lagre bildet ved å klikke på "File" og velge "Lagre" fra kontekstmenyen. Du kan også skrive ut bildet for å se de små forskjellene. Sørg for å forstørre bildet for å se forskjellene tydeligere. Skriv ut bildet på fotopapir fullt utbytte av den effekten.