Hvordan legge til Digg og Facebook Koblinger til Tumblr

Digg og Facebook begge tilbyr koblinger i form av knapper, som du kan publisere din Tumblr nettstedet. Når en besøkende klikker på knappen, har hun muligheten til å dele innhold med venner, og bidra til å fremme arbeidet ditt. Hver av disse nettsamfunn gir koden er nødvendig for å vise et ferdig knapp på sidene dine. Rediger Tumblr kode for å legge til Digg og Facebook linker hvor du vil.

Bruksanvisning

Digg

1 Ta opp Digg "Integrer: The Digg Button" side i nettleseren.

2 Kopier koden som vises i tekstboksen på siden. Videre kopiere <a> kodelinje som inneholder Digg-knappen design du foretrekker. For eksempel, den fullstendige koden for det brede knappen koblingen er følgende:

<Script type = "text / javascript">

(Funksjon () {

Var s = document.createElement ( 'SCRIPT'), s1 = document.getElementsByTagName ( 'SCRIPT') [0];

s.type = 'text / javascript ";

s.async = true;

s.src = 'http://widgets.digg.com/buttons.js';

s1.parentNode.insertBefore (s, s1);

}) ();

</ Script>

<! - Wide-knapp ->

<a class="DiggThisButton DiggWide"> </a>

3 Logg deg på Tumblr-konto, kan du klikke koblingen stedets på toppen, klikk på "Tilpass utseende" knappen som vises. Klikk på "Theme" linken som viser å åpne vinduet som inneholder koden til nettstedet ditt.

4 Plasser markøren før slutt </ head> -taggen, og lim inn koden fra Digg siden. Klikk på "Update preview" for å fortsette.

5 Finn et sted hvor som helst mellom <body> </ body> elementer der du vil at Digg koblingen til å dukke opp. Skriv inn <a> kodelinje (for eksempel <a class="DiggThisButton DiggWide"> </a>). Klikk på "Lagre + Close" -knappen øverst, høyre hjørne for å publisere Digg-knappen.

Facebook

6 Peke nettleseren din til Facebook Developers "Social Plugins" side for å velge knappen du vil vise. For eksempel, klikk på "Send-knappen" for å velge den linken som gjør at seerne til å dele innhold med venner.

7 Skriv inn nødvendig informasjon, for eksempel nettadressen, i feltene, og bruke de resterende menyer på siden for å designe knappens utseende. En forhåndsvisning av knappen vises til høyre.

8 Klikk på "Get Code" -knappen, og kopiere syntaks som viser under iframe tittelen.

9 Få tilgang til Tumblr side, og naviger til nettstedets kode.

10 Lim Facebook-koden mellom body-kodene der du vil at koblingen skal vises. Klikk på "Lagre + Close" -knappen for å fullføre.