Hvordan legge til din Twitter til YouTube-kanalen

Hvordan legge til din Twitter til YouTube-kanalen


Når du foretar et navn for deg selv på Internett, er cross-kampanjen tasten. Du ønsker å være sikker på at din Twitter etterfølgere se YouTube-videoer, og det er lett nok til å sende ut linken i en tweet - men hva om du vil seere som finner dine videoer gjennom Google eller YouTube søk for å vise din Twitter-feed? Du kan alltid legge adressen til din Twitter-konto til de enkelte videobeskrivelser, men en mer konkret link til din online-identitet er på kanalsiden.

Bruksanvisning

1 Begynn din foretrukne nettleser og gå til YouTube.com.

2 Klikk på linken merket "Logg inn" øverst til høyre på siden. Skriv inn brukernavn og passord YouTube eller Google, og klikk på "Logg inn".

3 Klikk på "ned" pil ved siden av brukernavnet ditt i øverste høyre hjørne. Klikk "My Channel." Klikk "edit" i Profil-delen.

4 Kryss av i boksen merket "Nettstedet" og deretter skrive inn adressen din Twitter feed. (Din Twitter-feed ligger på http://www.twitter.com/[your Twitter brukernavn her].) Hvis du allerede har et nettsted på feltet, skriver inn adressen til feeden i kanal feltet Beskrivelse. Du må bruke hele adressen, inkludert "http: //" prefiks.

5 Klikk "Lagre endringer". Sjekk at koblingene er aktive og korrekt.