Hvordan legge til dine nettsteder til Tumblr

Legge til nettstedet ditt for å Tumblr åpner for ytterligere eksponering for arbeidet ditt. Tumblr tar tradisjonell blogging og legger til elementer av enkelhet og sosiale medier for å gjøre publisering en enkel og mer sosial oppgave. Det finnes flere metoder for å legge til din nettside til en Tumblr blogg, men setter inn en link i din Tumblr navigasjon vil gi en mer konkret metode for eksponering for ekstern side.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Tumblr dashbordet og få tilgang til tilpasning alternativet for din Tumblr blogg. Linken til tilpasning ligger på høyre side av oversikten under titlene på blogger og er merket "skreddersy".

2 Åpne "Pages" alternativet å bruke den øverste navigasjonsfeltet på tilpasning menyen. Sider kan du legge til flere deler til bloggen din. Det endelige resultatet av hvor sidenavigering er plassert på temaet vil være basert på den enkelte tema du velger, så husk å velge et tema som tydelig viser sidenavigering å få tilgang til andre nettsteder.

3 Aktiver bunnen linken på Sider rullegardinmenyen som heter "Legg til side".

4 Velg den andre rullegardinmenyen alternativ for "Sidetype" og velg "Redirect" side. Gi din side en tittel, for eksempel "Min Portefølje" eller "My Business Website" og legg til en beskrivelse i tekstboksen hvis ønskelig.

5 Velg den grønne "Opprett side" -knappen nederst i dialogvinduet.

6 Gå til toppmeny navigasjonen på og trykk på "Lagre og lukk" -knappen. Hvis du hopper over dette trinnet, endret noen gjort til nettstedet ditt vil ikke bli lagret eller vises på temaet.

7 Test ditt arbeid ved å besøke nettstedet ditt etter å ha logget ut av Tumblr og sikre at viderekoblingen skjer når siden er valgt på bloggen navigasjonsmeny.

Hint

  • Du kan også koble til ekstern blogg ved ganske enkelt å opprette en ny stilling som en link. Dette alternativet er i dashbordet, og er en av de viktigste ikonene for den type innhold med koblingen bli sin egen blogg innlegg, komplett med en beskrivelse.
  • Hvis du ønsker å importere et nettsted RSS-feed og oppdatere bloggen din med innhold fra en annen blogg, bare kopiere den eksterne bloggens RSS-feed og lim den inn i "importere automatisk ..." alternativet. I den tilstøtende rullegardinmenyen, velg RSS alternativet og deretter velge stil av import på neste rullegardinmenyen. Dette vil bringe nytt innhold til bloggen din, men som flere innlegg er gjort, vil koblingen til denne ekstern blogg sirkulere gjennom bloggen din og inn i arkivene. Å ha lenke til en nettside som en side i navigerings vil holde nettstedet på hjemmesiden til enhver tid.