Hvordan legge til Diskopprydding Ikon til skrivebordet i Windows XP

Regelmessig rengjøring av Windows XP-operativsystemet vil holde den i gang bedre og øke den generelle ytelsen til datamaskinen din. Windows XP har mange verktøy for å rengjøre og vedlikeholde systemet. En av de verktøyene som finnes i din "Program Files" under "System Tools" -kategorien, heter Diskopprydding. For enkel tilgang til det, plassere en snarvei eller hele programmet på skrivebordet for å rydde opp på harddisken på en daglig basis. Diskopprydding-verktøyet er et frittstående program, slik at den kan plasseres hvor som helst du trenger det.

Bruksanvisning

Legg Diskopprydding Ikon på skrivebordet

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre side av skjermen. Gå til "Alle programmer" og deretter til "Tilbehør". Rull over til "Systemverktøy" høyreklikk på "Diskopprydding". Bla ned til "Egenskaper" for å åpne Diskopprydding egenskapsboksen.

2 Velg "Finn Target" for å åpne plasseringen av "Diskopprydding" fil. Høyreklikk på "cleanmgr" -ikonet når plasseringen er vist. Rull ned til "Cut".

3 Gå til "Andre steder" på venstre side av vinduet. Velg "Min datamaskin", velg deretter harddisken der du vil plassere diskopprydding. Dobbeltklikk på harddisken og velg "Documents and Settings". Velg ønsket bruker og dobbeltklikk på den. Åpne "Desktop" og høyre-klikk i det vinduet nær tomt område på bunnen. Velg "Lim inn."

Legg en snarvei på skrivebordet

4 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre side av skjermen. Gå til "Alle programmer" og deretter til "Tilbehør".

5 Rull over til "System Tools." Høyreklikk på "Diskopprydding".

6 Velg "Send til" og deretter bla over til "Skrivebord (lag snarvei)."

Legg Diskopprydding Ikon til flere Desktops

7 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre side av skjermen. Gå til "Søk". Klikk på "Finn alle filer og mapper" og kopiere og lime inn "cleanmgr" inn "Hele eller deler av filnavnet" boksen.

8 Rull ned "Look in" nedtrekksmenyen til "Browse". Åpne "Søk etter" boksen. Utvid "Min Datamaskin" og velge harddisken bokstaven du er på. Velg "WINNT" eller "Windows" avhengig av hvordan filsystemet er satt opp. Klikk på "OK". Klikk på "Søk".

9 Høyreklikk på "cleanmgr" -ikonet og bla ned til "Kopier". Plasser "cleanmgr" -ikonet på en diskett, CD eller et annet operativsystem på din nåværende datamaskin.