Hvordan legge til en adresselinjen i Internet Explorer i fullskjermmodus

Hvordan legge til en adresselinjen i Internet Explorer i fullskjermmodus


Microsoft Internet Explorer nettleser inneholder to typer "Kiosk-modus" -funksjonen utformet slik at fullskjermmodus uten verktøylinjer, menyer og adresse barer. Den "Kiosk Mode" brukes vanligvis til å sikre en datamaskin som gir publikum tilgang til en enkelt nettside, men funksjonen er også nyttig når du ønsker å maksimere mengden av websiden plass mens du surfer. Åpne adresselinjen mens du bruker Internet Explorer "Kiosk-modus" når du ønsker å koble til andre steder enn startsiden for Internet Explorer.

Bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer og trykk "F11" tasten for å endre Internet Explorer displayet til "kioskmodus". Flytt musepekeren til toppen av Internet Explorer skjermbildet og adresselinjen vises.

2 Klikk på "Start" -knappen, og klikk deretter på "Søk" boksen i menyen som vises. Skriv "iexplore --k" uten anførselstegn og trykker "Enter" tasten for å starte Internet Explorer på "Kiosk-modus."

3 Trykk på "Ctrl" og "L" tastene eller "Ctrl" og "O" tastene på tastaturet samtidig. "Åpne" dialogboksen som fungerer som "kioskmodus" adresselinjen vises. Skriv inn nettadressen til en nettside inn i "Open" -feltet og klikk på "OK" -knappen for å koble til en annen nettside.