Hvordan legge til en avstemning boks i Blogspot

Legge til en avstemning til Blogspot blogg er en rask måte å få tilbakemelding fra leserne om tema som aktuelle hendelser og retningen på bloggen din. Hvis du har gjort en endring nylig, for eksempel, gir en meningsmåling leserne en mulighet til å dele sine tilbakemeldinger uten å fylle ut en kommentar skjema eller sende en melding via e-post. Legg en avstemning til Blogspot blogg med Poll gadget for å samle inn tilbakemeldinger om emnet av ditt valg.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Design" linken til høyre på siden etter å ha logget inn på kontoen din på Blogspot.com eller Blogger.com. Dette viser bloggens grunnleggende layout.

2 Velg en av "Legg til gadget" linker på layoutsiden. Koblingen som du velger, bestemmer hvor avstemningen vil vises på bloggen din. Når du klikker på linken, vil nettleseren vise en ny side med tittelen "Legg til gadget."

3 Bla ned til "Poll" gadget, og klikk på plusstegnet på høyre side. Vinduet viser nå tittelen "Lag en meningsmåling."

4 Skriv inn spørsmålet er i "Spørsmål" -feltet, for eksempel "Hva synes du om bloggen min nye design?"

5 Skriv inn de mulige svarene på undersøkelsen i feltene ved siden av "svar". For å opprette en avstemning med mer enn fire mulige svar, klikk på "legg til svar" linken under listen.

6 Klikk for å velge "Tillat besøkende å velge flere svar" boksen for å gi leserne muligheten til å velge mer enn ett svar før du sender inn sine svar.

7 Skriv inn en dato og klokkeslett i feltene under «Poll avsluttende dato og tid" for å indikere når avstemningen skal slutte å akseptere svarene.

8 Klikk på "Lagre" knappen for å legge avstemningen til bloggen din.