Hvordan legge til en bærbar PC til My Online Provider

Hvordan legge til en bærbar PC til My Online Provider


Bærbare datamaskiner er bærbare enheter som kan hjelpe oss å holde tritt med vår underholdning, skole eller arbeid. Du må kanskje internett for noe av dette. Selv om dette er sjeldent, kan online leverandører begrense antall datamaskiner som kan være på et nettverk eller krever spesifikk informasjon fra den bærbare datamaskinen for å aktivere Internett-tjenesten. Mesteparten av tiden du kan legge til en laptop til din online-leverandøren selv uten å måtte kontakte dem for å få støtte.

Bruksanvisning

1 Forsøk å koble den bærbare datamaskinen til ruteren via Ethernet-kabelen. Den bærbare kan automatisk registrere seg med Internett-leverandøren og være i stand til å få tilgang til Internett.

2 Få tilgang til en trådløs tilkobling fra Internett-leverandøren hvis du ikke ønsker å bruke en Ethernet-kabel. På Windows-skrivebordet, finn et bilde av to datamaskiner på statuslinjen mot høyre.

3 Høyreklikk på dataterminal ikoner og velg "Vis trådløse tilkoblinger." Du bør være i stand til å se det trådløse nettverket som du heter når du setter opp din router / modem. Klikk på nettverket og datamaskinen vil automatisk konfigurere seg selv for å koble til Internett-leverandøren.

4 Kontakt Internett-leverandøren. Noen ganger din online kan kreve serienummer eller annen relevant informasjon fra datamaskinen din for å registrere det. Den tekniske support avdeling er vanligvis hvem du må kontakte. Bare ta kontakt med leverandøren hvis de andre metoder ikke fungerer.

5 Bestem antall datamaskiner som kan legges til din online network. Ta kontakt med mobiloperatøren direkte for å finne ut om det er noen begrensninger på antall datamaskiner du kan legge til ditt nettverk. For eksempel, som i 2010, og tilbyr Sprint en mini-Wi-Fi-nettverk som gjør det mulig for opptil fem datamaskiner som skal kobles til. Fjern alle datamaskiner du ikke lenger vil bruke, og erstatte det ene med det nye bærbare vil du legge. I Windows kan du fjerne en datamaskin eller enhet fra tilkoblingen ved å høyreklikke på dataterminal ikonene på statuslinjen og klikke "deaktiver trådløst nettverk."