Hvordan legge til en Canon MP160 skriver uten en disk

Canon MP160 er en multifunksjonsskriver som er utstyrt med ekstra kopi og skannefunksjoner. Den MP160 øvrige funksjoner inkluderer en maksimal utskriftsoppløsning på 4800 x 1200 dpi, Universal Serial Bus (USB) 2.0-tilkobling og muligheten til å skrive ut direkte fra et digitalt kamera eller DVD-videokamera. Canon MP160 kommer pakket med en CD som inneholder drivere for enheten; Men du bør miste denne CDen, kan du laste ned et installasjonsprogram fra Canons webområde. Dette gir den ekstra fordelen av å sikre at du har den nyeste versjonen av skriverprogramvaren installert.

Bruksanvisning

1 Direkte din nettleser for å "http://USA.canon.com/cusa/home" og finne søkeboksen øverst til høyre på nettsiden. Skriv "Canon MP160" i søkeboksen, og klikk på knappen "Søk". Klikk på linken merket "drivere og programvare."

2 Velg datamaskinens operativsystem fra rullegardinmenyen merket "Velg Operating System". Klikk på linken oppført under "Drivere" og lagre installasjonsprogrammet til et lett tilgjengelig sted på datamaskinen.

3 Koble skriverens strømkabel til den matchende porten på baksiden av enheten, nær sentrum av den nederste kanten. Koble den ene enden av USB-ledningen til den matchende porten på baksiden av skriveren, nær høyre kant. Undersøk kontrollpanelet, som ligger på forsiden av skriveren. Trykk på strømknappen, som ligger nær den høyre kanten av kontrollpanelet.

4 Bruk de to piltastene plassert under LCD-skjermen for å velge ønsket språk, og trykk deretter på knappen rett til høyre for å bekrefte valget. Grip kantene av kontrollpanel og løft den oppover til skannerenheten åpnes. Trekk ned skannerstøtten, som finnes under den høyre kanten av skannerenheten.

5 Finn utskriftsvognen, som ligger på venstre side av skriverens indre. Fjern tapen fra blekkpatronene. Skyv den svarte blekkpatronen inn i sporet på venstre side av vognen; skyv kassetten innover til den klikker på plass. Installer fargeblekkpatronen i den gjenværende sporet på en lignende måte. Løft opp skannerenheten og brett opp skannerstøtten. Senk skanneenheten tilbake til sin opprinnelige plassering.

6 Trekk ut papirstøtten, installert langs den bakre kant av skanneenheten. Brett ut papirstøtteforlengelsen festet til enden av papirstøtten. Fyll papirstøtten med papir; ikke overskrider belastningsgrenseindikatoren stemplet til høyre for støtten. Klem sidene av skuffens papirskinnen, og skyv føreren inntil kanten av papirbunken. Trekk ned papirutmatingsbrettet, installeres under skriverens kontrollpanel.

7 Finn installasjonsprogrammet du lastet ned til datamaskinen; hvis du kjører OS X, kobler de resterende enden av USB-kabelen til datamaskinen på dette punktet. Kjør installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen; hvis du kjører Windows, kobler du USB-kabelen til datamaskinen når du blir bedt om.