Hvordan legge til en datamaskin til en domenekontroller

Domenekontrolleren er en Windows-datamaskin som styrer alle ressursene på en Windows-domene. Du må legge til hver klientmaskin til domenekontrolleren, slik at klienten datamaskinen og brukeren kan bruke domene ressurser. Legge til en datamaskin til et domene er dyktig i systemkonfigurasjonen Windows window.You må ha administratorrettigheter til domenet for å legge til datamaskinen til nettverket.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og høyreklikk på "Computer" -ikonet. Velg "Egenskaper" fra hurtigmenyen som vises. Et vindu åpnes som viser systemkonfigurasjoner for din Windows-maskin.

2 Klikk på "Endre innstillinger" i seksjonen som heter "datamaskinnavn, domene og arbeidsgruppeinnstillinger." Dette åpner et nytt vindu for domeneinnstillingene.

3 Skriv administrasjonen brukernavn og passord i det åpne vinduet. Klikk på "Change" -knappen i "Computer Name" -delen. Dette åpner et vindu som spør etter domenenavnet.

4 Velg "Domain" fra nettverksalternativene. Skriv inn domenenavnet i "Domain" tekstboksen. Klikk "OK" for å lagre innstillingene. Hvis du blir bedt om administratorpassord igjen, skriv det inn i tekstboksen og klikk "OK."