Hvordan legge til en datamaskin til en Home Server

Hvordan legge til en datamaskin til en Home Server


Du kan legge til en datamaskin til en hjemmeserver ved å konfigurere Windows Active Directory Service. Active Directory beskytter sikkerheten i nettverket og kan brukes til å legge til brukere og datamaskiner til nettverket.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen. Vent til skrivebordet for å laste. Gå til "Start" -menyen og klikk på "Alle programmer". Velg "Administrative Tools" fra menyen og klikk "Active Directory Users and Computers" for å legge til en datamaskin til hjemmeserveren nettverk.

2 Finn Server Domain. Klikk på "Datamaskiner" og velg "New". Klikk "Legg til" og skriv inn et navn for datamaskinen i tekstboksen som vises i konfigurasjonsvinduet. Klikk "Next" for å legge datamaskinen til hjemmeserveren. Gjennomgå sammendragsskjermen som vises, og velg "Finish" for å avslutte serverdomene.

3 Start maskinen på nytt lagt til nettverket. Slå på datamaskinen som ble lagt til Active Directory. Logg deg på hjemmeserveren gjennom den ekstra datamaskinen. Gjenta prosessen for å legge til flere datamaskiner til hjemmeserveren nettverket.