Hvordan legge til en datamaskin til en Linksys Wireless Network

Hvordan legge til en datamaskin til en Linksys Wireless Network


Det er vanlig for familier eller bedrifter å legge til datamaskiner i sin Linksys trådløst nettverk. Med en trådløs tilkobling, kan du legge til flere datamaskiner til ett trådløst nettverk uten å gjøre noen endringer i den trådløse ruteren som holder det trådløse nettverket. Alt du trenger å gjøre er å slå på Wi-Fi-radio på datamaskinen og finne det trådløse nettverket. Når du finner det, koble til det er enkel.

Bruksanvisning

Windows-maskiner

1 Finn Wi-Fi-ikonet på verktøyskuffen nederst i høyre hjørne av skjermen. Fargen på ikonet vil være gul eller grønn og formen vil likne signalsøyler. Dobbeltklikk på ikonet for å åpne veiviseren for Wi-Fi.

2 Velg "WI-FI On" fra rullegardinmenyen plassert på nedre venstre side av skjermbildet Veiviser. Hvis Wi-Fi er allerede på og ikonet i skuffen var grønn, hoppe over dette trinnet.

3 La-Fi Wi veiviseren for å søke etter trådløse nettverk innenfor rekkevidde. Etter fullført, vil veiviseren vise en liste over alle nettverkene som finnes.

4 Klikk på navnet for din Linksys trådløse nettverk for å etablere en trådløs tilkobling. Hvis du blir bedt om en nettverkspassord, skriver du inn passordet og velg deretter "koble". Vent til veiviseren for å indikere en forbindelse før du forsøker å bruke Internett.

Macintosh-maskiner (iMac og Mac Book)

5 Finn AirPort-ikonet i øvre høyre hjørne av Mac. Ikonet vil likne signalsøyler og sitte til direkte venstre for batteriindikatoren. Ikonet kan være grå eller svart. Klikk på ikonet én gang for å aktivere rullegardinmenyen.

6 Velg "slå AirPort på" for å aktivere Wi-Fi på datamaskinen. Hvis rullegardinmenyen sier, "slå AirPort av," Wi-Fi allerede er aktivert på Mac, så hopper du over dette trinnet.

7 La AirPort for å finne alle nettverk innenfor rekkevidde. De vises på bunnen av listen som AirPort lokaliserer dem.

8 Klikk på navnet for din Linksys trådløse nettverk for å etablere en trådløs tilkobling. Hvis du blir bedt om en nettverkspassord, skriver du inn passordet og velg deretter "koble". Et merke vises ved siden av navnet når tilkoblingen er fullført.