Hvordan legge til en datamaskin til en Lynksys Router

Hvordan legge til en datamaskin til en Lynksys Router


Benytte en Linksys router lar nettverk for å være vert for flere datamaskiner eller Internett-kompatible enheter, for eksempel spillkonsoller. Hver Linksys router er vert for en annen mengde ethernet-kabel porter basert på modellen av ruteren. Legge til en datamaskin til Linksys router er en enkel oppgave som bør ikke ta mer enn fem til ti minutter totalt å fullføre. For ytterligere å redigere datamaskinens nettverksmuligheter, Linksys routere tilby tilpasningsmuligheter og sikkerhetsverktøy.

Bruksanvisning

Legg en datamaskin til en Linksys Router

1 Kontroller tilkobling av Ethernet-kabelen til kabel- eller bredbåndsmodem. Plugg den andre enden av denne Ethernet-kabelen til porten merket som "WAN" eller "Internet", vanligvis plassert på baksiden av Linksys router. Modemet vil nå oppdage Linksys Router innstillinger automatisk.

2 Plugg inn en ekstra Ethernet-kabelen inn i den ledige porten på baksiden av PCen for å koble datamaskinen.

3 Plugg den motsatte enden av Ethernet-kabelen inn i en av de tilgjengelige Linksys porter, vanligvis merket som tall (1, 2, 3, 4). Datamaskinen vil automatisk få kontakt med Internett-forbindelsen fra Linksys router.

Manuelt oppsett av Internett-tilkobling til datamaskinen

4 Gå til Start-menyen og gå til Kontrollpanel hvis ruteren ikke automatisk oppdage din nettverkstilkoblinger.

5 Velg "Network and Sharing Center" fra tilgjengelige kategorilisten.

6 Velg «Konfigurer en tilkobling eller et nettverk", og følg instruksjonene på skjermen for å opprette en ny Internett-tilkobling fra PC-en.

Hint

  • For å hindre tap av viktige data og filer ved en feil, sikkerhetskopiere og lagre passord eller dokumenter knyttet til Linksys-ruteren og nettverkstilkobling.