Hvordan legge til en datamaskin til en Router

Hvordan legge til en datamaskin til en Router


Hensikten med å bruke en trådløs router er å la flere datamaskiner muligheten til å bruke en Internett-tilkobling. En av de store funksjonene om en trådløs ruter er det faktum at de tillater to forskjellige måter å legge til en datamaskin. Den første og mest populære er en trådløs tilkobling via Wi-Fi. Dette fungerer for alle moderne bærbare og stasjonære datamaskiner som er utstyrt med et Wi-Fi-luft-kort. Den andre er en tethered tilkobling, noe som betyr at datamaskinen er koblet til ruteren. Denne metoden fungerer på en bærbar eller stasjonær datamaskin utstyrt med en Ethernet-port.

Bruksanvisning

trådløs tilkobling

1 Finn nettverksoppsettet ikonet på verktøyskuffen. Standardplasseringen av verktøyet skuffen er den nedre høyre side av skjermen. Nettverket satt opp ikonet ser ut som signalsøyler. Det er mulig ikonet er gult eller rødt.

2 Dobbeltklikk på ikonet for å laste nettverket konfigurasjonsveiviseren. Veiviseren leder deg gjennom prosessen med å koble datamaskinen til ruteren.

3 Velg "Wi-Fi On" fra rullegardinmenyen ligger på nedre venstre hjørne av veiviseren. Dette slår på Wi-Fi-luft-kort. Datamaskinen ser automatisk for alle nettverk i ditt område.

4 Velg nettverket fra listen, og plassere en hake ved siden av "Lagre Network." Klikk på "Connect" og vent til den forbindelse å fullføre. Datamaskinen forteller deg når nettverket fungerer. Hvis du blir bedt, skriv inn nettverkspassord.

tethered Connection

5 Slå av datamaskinen, og ruteren. Noen datamaskiner kan ikke "hot swap" Internett-tilkoblinger. Det betyr at du ikke kan koble til en Internett-tilkobling, og forventer at det skal fungere. Å gjøre tilkoblingen og deretter starte opp datamaskinen sikrer datamaskinen registrerer tethered tilkobling.

6 Koble en Ethernet-kabel til LAN (Local Area Network) som er plassert på baksiden kontrollpanelet til ruteren. Plugg den andre enden av Ethernet-kabelen til Ethernet-porten på baksiden av datamaskinen. Hvis du kobler til en bærbar PC, er Ethernet-tilkoblingen på siden av datamaskinen.

7 Slå den trådløse ruteren på og la den starte opp. Slå på datamaskinen og la den starte opp. Datamaskinen registrerer automatisk Internett-tilkobling.