Hvordan legge til en datamaskin til et hjemmenettverk i Windows 7

Windows 7 kommer med innebygd hjemmenettverksprogramvare som kobler sammen datamaskiner til en annen over et trådløst lokalnett, eller hot spot. Et nettverk ruteren er koblet til en Internett-modem og avgir en Wi-Fi-signal for å tillate datamaskiner med trådløse muligheter for å koble til det trådløse nettverket. Windows 7 refererer til hjemmenettverk som "Hjemmegrupper". Brukere som er koblet til en hjemmegruppe kan dele dokumenter, mediefiler og nettverksenheter. Du kan bruke "Bli en Hjemmegruppe" veiviseren for å legge til nye datamaskiner til et eksisterende hjemmenettverk.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Vis skjulte ikoner" -knappen på oppgavelinjen, og klikk deretter på "Wireless Network Connections" -ikonet.

2 Velg ditt lokale trådløse nettverket fra listen, og klikk deretter på "Connect". Klikk "Start", deretter "Control Panel". Klikk på "Nettverk og Internett", deretter "Hjemmegruppe".

3 Klikk på «Bli med nå». Merk av i boksen ved siden av "Pictures", "Musikk", "Video", "Dokumenter" eller "Skrivere" å dele enhetene eller biblioteker med andre datamaskiner som er koblet til hjemmenettverket.

4 Klikk "Next". Oppgi hjemmegruppepassord inn i "Skriv inn passord" feltet, og klikk deretter på "Next" for å legge til datamaskinen til hjemmenettverket. Klikk på "Finish".

Hint

  • Hvis du har mistet hjemmegruppepassord, må du logge deg på primær datamaskinen og klikk på "Start". Klikk "Control Panel". Klikk på "Nettverk og Internett", deretter "Hjemmegruppe". Klikk på "Vis eller skriv ut hjemmegruppepassord."
  • "Vis skjulte ikoner" knappen ser ut som en pil, mens "Wireless Network Connections" -ikonet ser ut som et signal bar.