Hvordan legge til en Dell Printer Gateway bærbar datamaskin

Hvordan legge til en Dell Printer Gateway bærbar datamaskin


Gateway datamaskiner og Dell-skrivere er to populære maskinvare merkevarer, og det er ikke uvanlig for en forbruker å ha en av hver på sin arbeidsplass. Heldigvis datamaskiner og skrivere er vanligvis kompatible mellom merkevarer, noe som betyr at en skriver fra en produsent vil vanligvis arbeider med en datamaskin fra en annen produsent - i dette tilfellet, en Dell-skriver og en gateway bærbar datamaskin.

Bruksanvisning

1 Installer Dell-skriverdriveren på den bærbare datamaskinen, enten med platen som fulgte med skriveren, eller ved å laste ned den riktige driveren for operativsystemet fra nettsiden Dell.

2 Start datamaskinen på nytt.

3 Koble USB-enden av kabelen til en ledig USB-port på den bærbare. Koble den kvadratiske enden av kabelen inn i porten på skriveren.

4 Slå på skriveren. Du skal se dialogboksen for skriveren pop up.

5 Gå til Kontrollpanel, og velg "Skrivere". Du bør se Dell skriveren du nettopp har installert. Høyreklikk på skriverikonet, og velg "Sett som standard" hvis det ikke allerede er. Du skal nå kunne skrive ut til din Dell-skriver fra Gateway laptop.

Hint

  • Dell-skrivere bør være plug-and-play når sjåføren er installed.Make sikker på at du har riktig driver installert for operativsystemet.