Hvordan legge til en Dell-skriver til en Acer Aspire bærbar PC

Hvordan legge til en Dell-skriver til en Acer Aspire bærbar PC


Acer Aspire bærbare datamaskiner er utstyrt med USB-porter for tilkobling av utstyr, for eksempel en Dell-skriver, ved hjelp av en standard USB-kabel. Dell-skrivere leveres med programvare og drivere på en CD-ROM som må være installert på den bærbare datamaskinen ved hjelp av CD-ROM-stasjonen før datamaskinen kan kommunisere med skriveren. Programvareinstalleringen tar noen minutter ved å følge instruksjonene på skjermen, og deretter kobler til skriveren med USB-kabelen.

Bruksanvisning

1 Sett inn programvare-CDen som fulgte med Dell-skriveren i CD-ROM-stasjonen.

2 Start CD hvis den ikke starter automatisk ved å klikke på flagget knappen i nedre venstre hjørne av Acer skjermen for å velge "Computer" og dobbeltklikk på stasjonen merket "D."

3 Klikk på skjermen for rask knappene for å laste Dell skriverprogramvare og drivere på Acer Aspire laptop.

4 Koble USB-kabelen til en av portene på venstre kant av Acer når du blir bedt av programvaren skjermen, skru kabelpluggen slik pilen vender oppover.

5 Plugg den andre enden av kabelen inn i USB-porten på baksiden av Dell-skriveren i øvre høyre hjørne, og slå på skriveren ved å trykke på "Power" -knappen.

6 Fortsett å installere programvaren ved å klikke på knappene på Acer laptop-skjermen, start datamaskinen når du er ferdig.