Hvordan legge til en egendefinert hode på Blogspot

Den er vanskelig å etablere bloggen din identitet uten en tilpasset spissen. Overskriften er det første leserne se, og det bør kommunisere hva bloggen din handler om. Hvis du bruker Blogger og har en "blogspot.com" URL, kommer bloggen din med Blogger standard overskrift - som er definitivt ikke personlig eller tilpasset. Du kan legge til dine egne header å gi bloggen din litt personlighet. Din header må formateres til den eksakte størrelsen du ønsker før du laster den opp til Blogger.

Bruksanvisning

1 Gå til Blogger.com og logg på kontoen din.

2 Klikk på "Design" linken på oversikts henhold bloggen din.

3 Klikk på "Edit" linken for Header widget på toppen av siden.

4 Klikk på knappen ved siden av "From datamaskinen" hvis du ønsker å laste opp din header fra datamaskinen. Klikk på "Browse" -knappen, finn din header image og klikk for å velge det. Klikk på "Open" knappen.

5 Klikk på knappen ved siden av "Fra Web" hvis du ønsker å bruke en overskrift som allerede ligger andre steder på nettet. Kopier direkte lenke bilde for header og lim den inn i feltet i Blogger "Konfigurer Header" -vinduet.

6 Klikk "Bak tittel og beskrivelse" hvis du vil at din header filer i bakgrunnen, med tittelen for bloggen din som tekst på toppen. Klikk "I stedet for tittel og beskrivelse" hvis du ønsker å erstatte teksten med ditt bilde. Klikk på "Har beskrivelse plassert etter bildet" hvis du vil at header image for å erstatte teksten tittelen med beskrivelsen fortsatt synlig.

7 Klikk i boksen ved siden av "Shrink til å passe" hvis du ønsker Blogger å automatisk endre størrelsen på bildet slik at det passer bloggens størrelse.

8 Klikk på "Lagre" -knappen for å laste opp din header image. Klikk på "Lagre" knappen på "Rediger oppsett" for å lagre endringene.