Hvordan legge til en harddisk fra en gammel datamaskin

Hvordan legge til en harddisk fra en gammel datamaskin


Når tvunget til å del med en gammel datamaskin, kan du fortsatt ønsker å være i stand til å få tilgang til innholdet på harddisken. Heldigvis kan du legge til harddisker fra gamle datamaskiner til den stasjonære datamaskinen. Dette gjør det mulig å bevare den gamle harddisken og få tilgang til filene fra den gamle datamaskinen, uten å måtte ofre noen plass på nyere datamaskin & rsquo; s pre-eksisterende harddisk.

Bruksanvisning

1 Koble datamaskinen.

2 Åpne datamaskinen saken. De fleste data tilfeller har sider som holdes på av små skruer.

3 Trykk på en del av metallet inne i denne saken for å lade ut statisk elektrisitet. Bruk en antistatisk armbånd hvis det er tilgjengelig.

4 Skyv harddisken inn i en passende størrelse bay (for eksempel inn en 3,5-tommers harddisk i en 3,5 tommers bay), og pass på at den siden av harddisken som inneholder kontakt sporene vender åpningen av bukten. Bukter er festet til en av sidene av saken. Datamaskinen & rsquo; s pre-eksisterende harddisken vil bli plassert i en av disse bukter. Plasser den nye harddisken så langt som mulig fra den andre harddisken (e), slik at de vil ha så mye luft som mulig sirkulerer rundt dem for å hjelpe dem å være kul.

5 Fest harddisken i bukta ved å skru den på plass.

6 Plugg stasjonen båndkabelen inn i kontakten på den delen av harddisken som vender mot innsiden av datamaskinen. En av de andre pluggene på denne kabelen er koblet til datamaskinen & rsquo; s pre-eksisterende harddisk, slik at du enkelt finner denne kabelen.

7 Koble harddisken inn i datamaskinen & rsquo; s strømforsyning ved hjelp av en av strømkablene er koblet til strømforsyningen på innsiden av datamaskinen.

8 Lukke saken.