Hvordan legge til en hendelse til en Sharepoint-kalender ved hjelp av Outlook

Hvordan legge til en hendelse til en Sharepoint-kalender ved hjelp av Outlook


Sharepoint er et sentralt sted for brukerne å samarbeide om dokumenter, møter og avtaler. Microsoft gir brukerne muligheten til å synkronisere Microsoft Outlook med Sharepoint for å koordinere sine møter, avtaler og oppgaver. Legg hendelser til et Sharepoint-kalender bruker Outlook til å koordinere møter og andre arrangementer.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook. Klikk på "Kalender" i nedre venstre hjørne. Minimer "Outlook". Naviger til Sharepoint-området ved å åpne en nettleser og skrive inn adressen i adresselinjen.

2 Naviger til kalenderen på Sharepoint-området som du ønsker å synkronisere med Outlook. Klikk på "handling" på toppen av kalenderen og velg "Koble til Outlook." Nettleseren vil be deg med spørsmålet: "Vil du tillate dette nettstedet for å åpne et program på datamaskinen" Klikk på "Tillat".

3 Klikk på "Avansert" i Outlook pop-up som åpner. Skriv inn et navn for kalenderen. Hvis du vil bruke standardnavnet, klikk på "Ja" i "Koble denne Sharepoint kalenderen til Outlook?" pop-up.

4 Skriv inn brukernavn og passord i de spør boksene. Klikk på boksen som sier "Husk passord", klikk på "OK". Outlook-kalenderen vil nå bli delt i to kalendere: en vil bruke standard Outlook-farger; den andre vil være grønn. Denne grønne Kalenderen synkroniseres til Sharepoint-kalenderen.

5 Naviger til den datoen du vil legge til hendelsen. Høyreklikk på tidslinjen og velg "Legg dagers arrangement." Skriv inn emnefeltet, plassering og eventuelle merknader om hendelsen. Klikk "Kopier til min kalender" på toppen av hendelsen vinduet.

6 Klikk på "Lagre og lukk". Outlook vil lagre hendelsen på både lokale og Sharepoint kalendere. Gå tilbake til Sharepoint-området, og kontroller at arrangementet er lagt til kalenderen.

Hint

  • Ikke klikk på "Kopier til kalenderen min" før du er ferdig med å skrive inn hendelsen til Outlook.