Hvordan legge til en HTML-bilde til en e-post

Hvordan legge til en HTML-bilde til en e-post


Akkurat som du kan plassere et digitalt bilde på en webside ved hjelp av Hypertext Markup Language (HTML), kan du også sette inn bildet inn i kroppen av e-posten din uten behov for HTML-koden. Kanskje du vil dele bilder av din siste tur, kanskje du ønsker å markedsføre nyeste produkt eller kanskje du bare ønsker å forbedre meldingen. Ved hjelp av dine digitale bilder og en e-postprogram, kan du levere bildene dine umiddelbart til mottakerne.

Bruksanvisning

1 Plasser digitale bildet i en lett-å-finne sted på datamaskinen, slik at du enkelt kan hente den i de neste trinnene.

2 Start e-postprogrammet og opprette en ny melding.

3 Finn "feste" link eller knapp i programmet. Denne funksjonen er ofte avbildet som en bindersikon og er vanligvis funnet på toppen av meldingen.

4 Velg ditt digitale bilde ved hjelp av dialogboksen som vises automatisk. Naviger til området på datamaskinen der filen ligger, og klikker på en knapp som "Velg fil", "Fest" eller "Åpne" for å knytte bildet til e kroppen. Hvis du har spørsmål om hvordan du gjør et vedlegg i ditt eget e-postprogram, tilgang til "Hjelp" side. Alternativt noen e-postprogrammer som Mac OS X Mail kan du bare klikke og dra bildet inn i kroppen av meldingen. Videre kan du også klikke eller høyreklikke på bildet og deretter kopiere og lime den inn i din e-post.

5 Fyll inn mottakerens e-postadresse, skriv notatet i kroppen av meldingen og klikk på "Send" -knappen når du er ferdig å levere bildet.

Hint

  • Ikke legge til bilder som er større enn 1 megabyte (MB), fordi de kan være vanskelig for mottakeren å åpne på sitt datasystem.