Hvordan legge til en iframe-koden på Blogspot

Hvordan legge til en iframe-koden på Blogspot


The Blogspot - nå kalt Blogger - blogg tjeneste lar deg legge til innhold fra eksterne nettsider med iFrame Hypertext Markup Language utforming kode, bruker den til å syndikere innhold som videoklipp, reklame og interaktive funksjoner .. For å legge til en iFrame til blogginnleggene, bruke Blogger innlegg redaktør verktøy i HTML-modus.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Blogger-kontoen din. Blogger åpner på standard Dashboard side som viser en liste over alle dine vert blogger.

2 Klikk på "Nytt innlegg" knappen under navnet på bloggen som du vil legge til iFrame-koden.

3 Skriv inn teksten til blogginnlegget i innlegget editor boksen og angi en overskrift i "Title" feltet på vanlig måte.

4 Klikk i feltet for skriving av tekst på posisjonen der du ønsker å inkludere iFrame objektet. Klikk på "Rediger HTML" -kategorien over innlegget editor for å bytte til HTML-modus.

5 Lim iFrame HTML-kode som du kopierte fra innholdsleverandøren inn i boksen. For eksempel, hvis du legger til en YouTube-video klipp, finner du iFrame-kode for klippet ved å klikke på Del> Bygg under videoklippet. Kodebiten starter med "<iframe>" og slutter med "</ iframe>".

6 Klikk "Publiser innlegg" under innlegget editor for å publisere innlegg som inneholder iFrame til bloggen din.

Hint

  • Sjekk hvordan innlegget med iFrame ser på bloggen din før publisering ved først å klikke på den blå "Preview" -knappen i trinn 6.