Hvordan legge til en iTunes Abonner knapp til en Wordpress-blogg for en Podcast

Du har vært blogging for en stund og bare ikke kan vente med å få den første podcast oppe og går. Men å sende besøkende av til dypet av Apple katalogen virker kjedelig. Du vil at iTunes podcast lastet direkte fra din Wordpress blogg. Med bare litt kunnskap om HTML og et par linker, blir komplisert enkel.

Bruksanvisning

1 Åpne din favoritt teksteditor eller din favoritt webside skaperen som du bruker til å endre index.php siden, sidebar.php eller single.php, avhengig av hvor du ønsker for koblingen til å skje.

2 Lag en sikkerhetskopi av filene over før du endrer dem. Dersom en feil skjer, er det lett korrigeres.

3 Finn et bilde på Apples nettsted som er egnet til sidestørrelse eller nettstedet ditt design. Plasser den på siden din som følgende: itpc: //www.example.com/podcast.xml '> <img src =' http://www.example.com/image. Denne enkel kode linjen vil legge til link til dokumentet. Vær oppmerksom på itpc som går forut for plasseringen av podcasten. Den itpc stedet for http vil føre til iTunes for å åpne og starte koblingen legge podcasten til brukernes iTunes.

4 Med din favoritt FTP-program laste opp denne php til serveren din.

5 Test linken for å være sikker på at du har riktig kobling opp.

Hint

  • iTunes støtter følgende medieformater: .m4a, .mp3, .mov, .mp4, .m4v og pdf.
  • Test din link for å sørge for at det fungerer ved å klikke på den og lansere iTunes.
  • Det kan ta et par prøver å få formatet på XML riktig. Fortsette å jobbe med det og prøve det før du sender til iTunes.