Hvordan legge til en link til en Facebook-profil

Facebook tilbyr flere måter å inkludere koblinger på profiler, enten i din personlige informasjon eller direkte på en profil veggen. Når du legger en link til din personlige profilinformasjon, vil synligheten avhenge av dine personverninnstillinger. Når du legger ut en link til en Facebook-profil vegg, vil alle dine venner og personens venner kunne se den. Når du legger ut linker til Facebook, sørg for å inkludere full URL hvis du vil at koblinger til å være levende.

Bruksanvisning

Legge til en link til din profil informasjon

1 Naviger til Facebooks nettside og logge på kontoen din. Klikk på navnet ditt i øverste venstre hjørne av Facebook hjemmeside for å få tilgang til din profil.

2 Klikk på "Rediger profil" -knappen øverst til høyre på profilsiden din.

3 Klikk på "avtrykk" linken i menyen til venstre for "Rediger profil" side. Kopier og lim inn hele linken, inkludert "http: //" i "Nettstedet" -feltet.

4 Klikk på "Lagre endringer" knappen for å lagre linken til profilen din.

5 Klikk på "Grunnleggende informasjon" for å legge en link til "om meg" -delen. Du kan også legge til linker til flere felt av din "filosofi" -delen. Lenker du legger til i profilen din vil vises under "Info" overskriften på profilsiden din.

Legger ut en link til en Facebook-profil Wall

6 Naviger til Facebooks nettside og logge på kontoen din.

7 Skriv inn navnet på vennen for å finne den profilen du ønsker å poste en link til. Du kan også klikke på "Friends" linken til høyre på Facebook-hjemmesiden for å vise en liste over dine venner. Klikk din venns navn å gå til sin profil. Under "Share" overskriften, klikk på "Link" link.

8 Kopier den nøyaktige nettadressen du ønsker å legge inn, inkludert "http: //", og lim den inn i feltet. Inkludert hele URL gjør at din venn til å klikke på linken direkte i stedet for å kopiere og lime den inn i en nettleser.

9 Klikk på "Legg ved" -knappen. Bruk pilene til å velge et miniatyrbilde for koblingen eller sjekke "No Thumbnail" boksen hvis du ikke ønsker et bilde som skal vises med linken din.

10 Skriv en melding med linken din inn i "Si noe om denne linken ..." -feltet. Du kan la dette stå tomt hvis du vil. Klikk på "Share" -knappen for å legge inn link til profilen veggen. Du kan også bruke denne metoden til å legge linker til din egen Facebook-profil vegg.