Hvordan legge til en link til en sang i Blogger

Blogger er en gratis blogging tjeneste som lar deg lage og tilpasse dine egne websider med effektivitet. De fleste Blogger funksjoner er tilgjengelige gjennom ikoner, noe som gjør det mulig å legge til eksternt innhold med et klikk på en knapp. Dessverre gjør Blogger nå tillate deg å direkte legge inn musikkspor i bloggene dine. Du kan imidlertid legge til en hyperkobling som peker til den eksterne aktuelle sangen som en intuitiv løsning.

Bruksanvisning

1 Kopier nettadressen hvor sangen er bosatt hvis du bare ønsker å linke til siden som er vert det. Hvis du vil koble til selve sangen filen, høyreklikker du på sangen linken og velg "Kopier snarvei" eller "Copy Link Location", avhengig av din standard nettleser alternativer.

2 Naviger til bloggen din hjemmeside. Når du er logget inn, klikker du på "Nytt innlegg" -linken fra øvre høyre del av skjermen.

3 Klikk på "Link" ikonet fra den påfølgende skjermbilder.

4 Skriv inn teksten du vil vise som en del av den kontekstuelle link, som for eksempel "Klikk her". Lim sangen koblingen i URL-feltet vises, og klikk deretter "OK" for å gå tilbake til forrige skjermbilde.

5 Skriv inn eventuell nødvendig informasjon eller innhold i blogginnlegget, og klikk deretter på "Publiser innlegg." Som et resultat, vil linken til sangen være klikkbare fra bloggen din.