Hvordan legge til en mikrofon til en datamaskin

Legge til en mikrofon til maskinen gjør det mulig å delta i stemme chatter, Voice over Internet telefonsamtaler, legge til personlig talemeldinger til ulike filer, og gjøre fortellerstemme av lysbildefremvisninger og videofiler. I en klemme, vil en mikrofon lar deg kopiere musikk fra en radiosending eller en kassett. Hvis datamaskinen kan spille av lyd, er det enkelt å legge en mikrofon gjennom installert lydkortet på maskinen.

Bruksanvisning

1 Finn lydkortinngangskontakter på datamaskinen. Ved stasjonære, er disse vanligvis plassert på baksiden av maskinen. Hvis datamaskinen har eksterne høyttalere, de er koblet til dette kortet gjør det lett å finne. På bærbare datamaskiner, se på den nedre kroppen sidene og tilbake for å finne inngangs plug-ins.

2 Plugg kontakten på mikrofonen i riktig i-sette plug-in. På noen systemer er det tydelig merket eller fargekodet, mens andre kan du trenger å gjøre litt prøving og feiling for å finne den rette plug-in.

3 Test for å sørge for at mikrofonen fungerer. I Windows er dette en enkel prosess. Klikk på "Start" -knappen og velg alle programmer. Under "Tilbehør" -menyen, klikk på "underholdning" og deretter "Sound Recorder".

4 Skyv den røde prikken knappen på lydopptaker skjermen. Snakk inn i mikrofonen holder munnen flere inches unna. Klikk på den svarte firkanten knappen for å stoppe opptaket.

5 Klikk på én sidelengs trekant-knappen for å teste opptaket.

6 Gå til kontrollpanelet og klikk på "Lyd og lydenheter" om mikrofonen ikke spille inn stemmen din. Klikk på "Voice" -fanen og sørge for at en taleopptak enhet er valgt. Hvis ikke, velger du fra en av de tilgjengelige alternativene i rullegardinlisten.

Hint

  • Mange bærbare kommer med en innebygd mikrofon. Sjekk brukerhåndboken eller hjelpefilen som var forhåndsinstallert på maskinen din for å finne ut hvordan du bruker device.Some modemer tillate en mikrofon for å festes gjennom modemet card.Microphones kan enten være frittstående modeller som er håndholdte eller i en stasjonær base eller kan kobles til hodetelefoner for håndfri bruk.