Hvordan legge til en pil høyre til et innlegg Tittel på Blogspot

Blogger tittelfeltet krever spesifikke HTML-koder for å sette inn symboler, for eksempel venstre- og høyrevendte piler. Riktig kjent som "mindre enn" og "større enn" tegn, blir tegnene som normalt er reservert for bruk i HTML-kode. For å gjøre dem vises i et blogginnlegg tittel, bruk riktig tegnkoder.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Opprett ny post" knappen under bloggtittelen fra Blogger-oversikten. Hvis du bruker den oppdaterte grensesnittet, er denne knappen vises med en blyant. I det gamle grensesnittet, ser det ut som en blå knappen merket "Nytt innlegg".

2 Skriv inn tittelen på bloggen inntreden i "Title" feltet. I det oppdaterte grensesnittet, er tittelen feltet vises ved siden av ordet "Post". I det gamle grensesnittet, vises det ved siden av ordet "Title".

3 Skriv inn tegn enhet "& # 62;" (Uten anførselstegn) der du vil ha på pilen til høyre vises. Slik setter du på pilen til venstre, skriv "& # 60;" (Uten anførselstegn). For eksempel, for å skrive inn tittelen "Om HTML <embed> Tag," skriver følgende:

Om HTML & # 60; embed & # 62; stikkord

4 Klikk "Preview" for å se en forhåndsvisning av blogginnlegg. Klikk "Publiser" for å publisere den.