Hvordan legge til en pop-up kalender til en dato i et Word-dokument

March 2 by admin

Hvordan legge til en pop-up kalender til en dato i et Word-dokument


Opprette et skjema kan du gi brukere en enkel måte å legge inn informasjon raskt og systematisk. En form sikrer at alle som fullfører det vil legge inn informasjon i samme format. Word tilbyr flere typer felt du kan legge til dokumenter, inkludert en dato plukker. Datoen plukker feltet viser en pop-up-kalender når en bruker klikker på det feltet. I stedet for å måtte konsultere sin dag planlegger eller online kalender, en pop-up-kalender hjelper brukeren visualisere kalenderen og plukke riktig dato.

Bruksanvisning

Aktiver Developer Tab

1 Åpne Word, og klikk på "File Tab."

2 Klikk på "Valg" og velg "Tilpass båndet."

3 Kryss av i boksen som heter "Utvikler" i "hovedkategoriene" -vinduet. Klikk på "OK". Word vil vise "Utvikler" fanen på slutten av båndet.

Legg Pop Up kalender

4 Åpne Word-dokumentet som du vil legge til en pop up kalender.

5 Skriv etiketten "Date:" eller en tilsvarende etikett på ønsket sted i dokumentet, eller, hvis du allerede har en eksisterende etikett eller tekst, plasserer du markøren etter at teksten.

6 Klikk "Utvikler" på båndet, og klikk deretter på "Design Mode."

7 Klikk på det lille kalenderikonet i Kontroller-gruppen. Word vil sette inn et felt med ordene, "Klikk her for å skrive inn en dato." Brukeren vil kunne enten å skrive en dato eller klikk på pil ned på slutten av feltet for å velge en dato fra en pop-up kalender.

8 Klikk på "Properties" -knappen i Kontroller-gruppen for å formatere datofeltet hvis du ikke liker standardinnstillingene. Du kan legge inn en annen dato format, gi feltet en tittel og en kode, og velg om du vil låse kontrollfeltet. Klikk "OK" når du er fornøyd.

9 Klikk "Design Mode" for å gå tilbake til å redigere dokumentet.

Related Articles