Hvordan legge til en SATA-port til en bærbar PC

Hvordan legge til en SATA-port til en bærbar PC


SATA (Serial Advanced Technology Attachment) porter er hovedtilkoblingsmetoden for de aller fleste nye harddisker og CD / DVD-stasjoner. SATA-tilkobling Designet for å erstatte eldre og tregere IDE-tilkobling, og kan skilte overføringshastigheter på opptil dobbelt så rask som IDE. Som SATA-porter er nødvendig for bruk av mange lagringsenheter, og legger til en SATA-port til en bærbar PC er en enkel løsning for å kunne gjøre bruk av din SATA-stasjonen. Dette kan gjøres med en billig USB til SATA adapter.

Bruksanvisning

1 Kjøp en USB til SATA adapter fra en nettbutikk som PCconnection.com. Disse adapterkabler er ikke sannsynlig å være tilgjengelig i walk-in butikkene på denne tiden, på grunn av lav etterspørsel. Når du har din adapter i hånden, er du klar til å legge til en SATA port til den bærbare datamaskinen.

2 Sett inn USB-enden av adapteren til din bærbare datamaskin med datamaskinen slått av. Din bærbare har nå en ekstra SATA-tilkobling klar for tilkobling til en SATA-stasjon. Hvis du har en stasjon klar, fortsetter du til trinn tre.

3 Sett SATA-enden av adapteren kabelen inn i SATA-stasjonen og slå på datamaskinen. Datamaskinen vil starte opp og SATA-stasjonen skal være synlig umiddelbart.