Hvordan legge til en skisse effekt i Photoshop

Bruk Photoshop-grafikk programvare for å redigere elektroniske bilder eller være kreativ med digitale kruseduller. Kombiner de to og skape iøynefallende bilder. Photoshop leveres som standard med en stor samling av filtre, som er overlegg som forvandler bildet inn alt fra en lynrask neon tegn til en burlap sekk tekstur. Photoshop har også filtre som ligner tegning; prøve ut et par uten å måtte investere i dyre kunst forsyninger og papir.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop, klikker du på "File" -menyen og velg "Open". Naviger til et bilde for å bruke en skisse effekt på og dobbeltklikk på filnavnet. Bildet åpnes i Photoshop arbeidsområdet. Trekk ned "View" -menyen og klikk "Tilpass på skjerm", som gir deg maksimal plass på skjermen.

2 Klikk på "Filter" -menyen og velg "Sketch" undermenyen. Gjennomgå de ulike skisse filteralternativer. Klikk "Chalk & Charcoal." Når Chalk & Charcoal åpnes, blir bildet umiddelbart gjengitt som om det ble skissert med kritt og kull kunst forsyninger. Skyv "Charcoal Area" bar til venstre og "Chalk Area" bar til høyre for den minste detalj. Skyv "Stroke Pressure" bar til høyre for en lys, nesten neon utseende til bildet. Klikk på "OK" -knappen eller "Avbryt" for å gå tilbake til originalbildet.

3 Klikk på "Filter" og "Sketch" igjen, velge "Conte Crayon" denne gangen. Flytt "Forgrunn Level" glidebryteren til venstre for å plukke opp de mest detaljer i bildet. Trekk ned "Texture" -menyen og velg en tekstur som lerret, murstein eller sandstein; bildet ditt ser ut som om det har blitt tegnet med dette materialet. Flytt "Skalering" bar hele veien til høyre og "Relief" bar halvveis til høyre for å hente ut mer av tekstur og krusninger i kraft. Klikk på "OK" eller "Avbryt".

4 Klikk på "Filter" og "Sketch" igjen, velge "Graphic Pen" denne gangen for å gjøre bildet ditt ser ut som om du designet den med raske, skarpe pennestrøk. Flytt "slaglengde" glidebryteren til høyre for en skisse med lange linjer eller til venstre for små stiplede linjer. Flytt "Light / Dark Balance" glidebryteren til høyre for den mest kontrast mellom linjene. Trekk ned "Stroke Direction" og velger en retning for hjerneslag linjer, for eksempel opp og ned eller diagonal; så snart du velger en retning, endrer bildet på skjermen. Klikk på "OK" eller "Avbryt".

5 Klikk på "File" -menyen, velg "Lagre som" og skriver inn et nytt navn på bildet; ikke lagre den på toppen av den opprinnelige i tilfelle du ønsker å få tilgang til nonsketched versjonen igjen.