Hvordan legge til en skjult Tab på en Facebook Fan Page

Hvordan legge til en skjult Tab på en Facebook Fan Page


Ifølge Society of Digital Agencies '2010 Marketing Outlook undersøkelsen, vokste en nettside seertallet med mer enn 500 prosent etter Facebook integrasjon i en ikke atypisk post-integrasjon bom. Statistikk som disse viser at bedrifter kan ikke lenger ignorere bygge en online tilstedeværelse. For å bygge dette nærværet, selskapene har stolt på FBML, eller Facebook Markup Language, for å skjule det mest verdifulle innhold fra ikke-fans som blir fans når de klikker "liker", når de er gitt full tilgang til innhold og faner. Facebook, men endte støtte for FBML som i mars 2011 å innføre bruk av mal-baserte iFrame apps på sin plass. Som et resultat, er bedrifter søker etter nye måter å legge skjulte faner og innhold for å stimulere veksten av sin fanskare.

Bruksanvisning

Installer et program

1 Velg et program for å administrere skjulte orden på din Facebook-side. "Wildfire er iFrames for Pages", "Static HTML for sider" og "iFrame Apps" er tre programmer for å administrere synlige innholdet på en fan-side.

2 Søk etter programmets siden ved hjelp av søkefeltet øverst på Facebook. Velg app fra listen for å åpne siden.

3 Klikk på "Legg til Min Side" i den nedre delen av den venstre kolonnen. Dette bringer opp en liste over sidene som du administrerer. Klikk på "Legg til side" knappen til høyre for ønsket side.

Lag en skjult Tab

4 Gå til fan-side. Klikk på programmet kategorien som har blitt lagt på venstre side.

5 Registrer kontoen din med søknaden. Hvis søknaden ikke krever registrering, gå videre til neste trinn.

6 Slå på Fan Gate alternativet. Dette valget avgjør om brukeren er en fan av siden eller ikke, og viser innholdet som er aktuelt.

7 Opprett innholdet du ønsker å vise. Noen programmer lar deg direkte laste opp et bilde som skal vises. Andre lar deg legge inn egendefinert HTML og CSS.

8 Publiser innhold. Når den er publisert, vil det angitte innholdet være synlig bare for fans av siden din.