Hvordan legge til en værradar til ditt nettsted

Hvordan legge til en værradar til ditt nettsted


Værradar gir nettstedet en tilpasset, profesjonell følelse for ditt lokale område ved å gå utover standard widget som viser bare temperatur. Legge til en radar krever at du registrerer deg for en værtjeneste, og disse pakkene vanligvis har månedlige kostnader. Når du legger XML-feed fra tjenesten til ditt nettsted, oppdaterer radar automatisk slik at du kan arbeide på andre områder av nettstedet ditt.

Bruksanvisning

Oppretting av Radar

1 Naviger til websiden av været tjenesten du vil bruke, for eksempel Zoom Radar, Weather Underground, The Weather Channel eller AccuWeather.

2 Velg radartjeneste eller tjeneste plan som du ønsker og kjøpe planen.

3 Bruk radar er tilpasningsmuligheter for å velge byen og andre data du vil at værradaren å spore. Noen tjenester, for eksempel Zoom Radar, har en salgsrepresentant lage et kart for deg etter at du fyller ut et skjema, og betalingen er behandlet.

4 Bruk "Generate" for å lage egendefinerte radar feed i XML-format. En XML-fil er egentlig et rør som bærer den informasjonen du vil vise, fra kilden til ditt eget nettsted.

Legge til Radar

5 Naviger til nettstedet ditt, og åpne listen over tilgjengelige plugins.

6 Velg en visnings plugin som støtter XML-filer. Den plugin fungerer som kranen som gjør din XML rør til noe nyttig. XML-kompatible plugins forskjellig for hvert nettsted. For eksempel, WordPress plugins som du kan bruke inkludere SimplePie, XML-Line og WP All Import 3.0.

7 Åpne plugin og velg XML-filen.

8 Velg elementene du vil inkludere i oppsettsmenyen. For radar, vil du ønsker å inkludere alle elementer, slik at vær advarsler vises på radaren kartet.

9 Juster malen og design med farger, tags, felt og ditt eget innhold. Hvis du blir bedt om å velge ønskede elementer som legender eller posisjonsinformasjon.

10 Trykk på "Lagre" eller "Publiser" -knappen. Din plugin varsler deg hvis det er å generere koden for deg å legge til nettstedet ditt, eller om det er å legge radaren direkte. Legg inn koden til ønsket språk plassering hvis du blir bedt om å gjøre det av plugin. Radaren er nå lagt til og oppdateres automatisk.

Hint

  • Radar tjenester kan være dyrt, men noen vær selskapets nettsteder tilbyr gratis apps som viser gjeldende temperatur eller en enkel prognose.
  • Bare legge til plugins fra kjente og pålitelige værtjenester til ditt nettsted. Plugins kan inneholde ondsinnet kode som kan skade deg eller dine besøkende.