Hvordan legge til en webside til StumbleUpon

StumbleUpon er en av de nyeste og mest effektive sosiale nettverkssider på nettet. Gjennom StumbleUpon, kan du finne websider som interesserer deg og dele sider du liker med andre surfere. Verktøylinjen StumbleUpon gir deg muligheten til å legge til en nettside for å StumbleUpon, som du kan dele med vennene dine på nettet.

Bruksanvisning

1 Bla gjennom StumbleUpon hjemmesiden. Derfra vil du laste ned og installere StumbleUpon verktøylinjen som passer for nettleseren (se Ressurser nedenfor).

2 Start nettleseren. Du vil nå se verktøylinjen StumbleUpon øverst i nettleseren vinduet. Like til høyre for ordet "Stumble" er et par av "Thumbs Up" og "tommelen ned" bilder. Dette er de verktøyene du bruker for å legge til en nettside for å StumbleUpon eller å la StumbleUpon vet at du ikke liker en nettside.

3 Klikk på "Thumbs Up" image. Dersom nettsiden du prøver å legge til StumbleUpon er allerede i StumbleUpon, vil bildet markere og ingenting annet vil skje. Hvis websiden ikke allerede er på StumbleUpon, vil du ha et vindu dukker opp.

4 Fyll inn informasjon i pop-up vindu. Skriv inn en tittel for siden, og en kort beskrivelse av hva du finner på siden og hva du liker med siden.

5 Finn frem til din StumbleUpon hjemmesiden for å bekrefte at du har blitt lagt på nettsiden til StumbleUpon.

Hint

  • Hvis nettsiden du ønsker å legge til er allerede på StumbleUpon, kan du legge til en vurdering av nettstedet ved å klikke på "tekstboble" -ikonet på verktøylinjen StumbleUpon, like til høyre for "Send til" -knappen.