Hvordan legge til et bilde for å Craigslist fra en datamaskin

Hvordan legge til et bilde for å Craigslist fra en datamaskin


Mer enn 50 millioner mennesker i USA besøk Craigslist hver måned, noe som gjør den til en av de mest populære stedene å legge inn rubrikkannonser i en rekke ulike kategorier. Annonser i bolig, kontaktannonser og for salg kategorier kan inneholde opptil fire bilder. Bilder kan øke appellen til reklame for de som ser det. Du kan legge til digitale bilder fra datamaskinen til en Craigslist annonse med noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Lag en Craigslist post ved å logge inn på din konto, velge byen din og plukke kategorien for stillingen.

2 Skriv innholdet i innlegget, inkludert tittel, pris (hvis aktuelt), e-postadresse og beskrivelsen. Hvis du ønsker å inkludere en bildetekst for bildene for avklaring eller for maksimal effekt, skrive dem på bunnen av innlegget; så det er ikke bildetekst bokser for bilder lagt til Craigslist.

3 Klikk på "Legg til / Rediger bilde" knappen nederst på siden.

4 Klikk på "Browse" -knappen, som vil åpne et vindu som lar deg navigere til bildet på datamaskinen.

5 Klikk på de riktige mappene og steder i pop-up vindu for å finne bildet, og klikk deretter åpne. En grønn sirkel vises, sammen med navnet på bildet, for å indikere at bildet er lastet inn. Gjenta denne prosessen for andre bilder.

6 Klikk "Fortsett" nederst på siden for å gå til forhåndsvisningen.

7 Les din Craigslist annonse for å sørge for at det ser ut som du vil at det skal. Hvis du trenger å gjøre noen endringer, klikk på "Rediger" for å gå tilbake til forrige skjermbilde. Hvis ikke, klikker du "Fortsett" for å fullføre legge ut bilde og annonse på Craigslist.

Hint

  • Nye brukere som aldri har lagt ut på Craigslist før må sette opp en gratis konto før du kan poste. Alt som kreves for en Craigslist konto er en gyldig e-postadresse.
  • Bilder på Craigslist er synlige for publikum, så for din sikkerhet, sjekk bildene for noen identifiserende informasjon som du kanskje ikke vil at andre skal ha. Dette inkluderer gateadresse, telefonnummer og finansiell kontonumre.