Hvordan legge til et bilde til min signatur i Apple Mail

Apple Mail følger i samme brukervennlige fotsporene til Mac OS X-operativsystemet, slik at du enkelt lage tilpassede signaturer med lenker og bilder. Legge til et bilde for eksempel en nettside banner eller firmalogoen til din e-signatur gir din e-post et profesjonelt utseende. Som du ikke vil være i stand til å endre bildestørrelsen når du har lagt den til signaturen din, sørg for å formatere bildet forhånd.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Mail" -ikonet i Dock for å åpne Apple Mail. Du kan også få tilgang til e-post via Programmer-mappen.

2 Velg "Mail" fra den øverste menylinjen, velg deretter "Preferences".

3 Klikk på "Signaturer" fanen i "Alternativer" vinduet. Velg signatur som du vil legge til et bilde.

4 Klikk på "Finder" ikonet i Dock for å åpne et nytt Finder-vindu, og finn din e-signatur bildet. Flytt Finder-vinduet til en posisjon hvor du kan se dine Mail-valg.

5 Dra bildet, og fortsatt holder musen, flytte den til e-signatur informasjonsvinduet. Slipp musen når du ser den grønne "+" tegnet for å legge bildet til signaturen din.

Hint

  • Hvis du ikke har et bilderedigeringsprogram på din Mac for formatering av bilder, endre bildestørrelse i "Preview", som ligger i Programmer-mappen. Du kan legge til bildestørrelsen til din e-signatur, men husk at de fleste bilder i e-signaturer er 200 piksler bred eller mindre.