Hvordan legge til et grafikkort med HDMI

Hvordan legge til et grafikkort med HDMI


En stasjonær datamaskin som ikke har HDMI-støtte kan oppgraderes til funksjonen tilkoblingsstandard ved å legge til et nytt grafikkort som idrett HDMI. Datamaskinen må ha en åpen PCI Express eller PCI-spor på hovedkortet som tilsvarer HDMI-kompatibelt grafikkort er tilkoblingstype for å legge kortet. I tillegg må datamaskinens en sterk nok strømforsyningsenhet for å støtte kortet. Installasjon innebærer å åpne datamaskinen og bytte ut det eksisterende kortet med den nye.

Bruksanvisning

Hvordan legge til et grafikkort med HDMI

1 Åpne Charms-menyen og søk etter "Avinstaller."

2 Klikk på "Settings" og velg "Avinstaller et program" alternativet.

3 Finn og avinstallere den eksisterende skjermkortet programvare fra denne listen. Kortet kan ikke ha noen spesiell programvare installert, så dette trinnet kan hoppes over.

4 Slå av datamaskinen og koble fra alle kabler og enheter.

5 Flytt datamaskinen tårnet til en flat, stoff-fri overflate og legg den flatt på sin høyre side, orientere venstre side oppover. Stasjonære datamaskiner kan plasseres som de normalt sitter.

6 Berør en nærliggende metallgjenstand som et dørhåndtak, stiftemaskin eller lys for å fjerne eventuell statisk elektrisitet du har bygget opp.

7 Hvordan legge til et grafikkort med HDMI

Dette er en datamaskin med en fjernet sidepanelet.

Fjern quickbolts og skruene som holder datamaskinen topp-fasade paneler på og skyv den av. Det kan være en utløserspaken på saken også.

8 Hvordan legge til et grafikkort med HDMI

Dette hovedkortet har tre hvite PCI-spor.

Se etter eksisterende grafikkortet og fjern den ved å skru av ansikt-plate bolt, presser ned utløserspaken på hovedkortet for PCI Express-kort og løfte kortet ut av datamaskinen. Hopp over dette trinnet hvis datamaskinen bruker en innebygd grafikkort.

9 Skyv den nye grafikkort i en kompatibel PCI Express eller PCI-spor, trekke opp på hovedkortet låsespaken for å feste det nye kortet og skru i ansiktet plass bolten for å låse kortet på plass.

10 Lukk datamaskindekslet.

11 Returnere alle skruer og bolter til den opprinnelige plasseringen.

12 Koble til alle datamaskinens kabler og enheter.

1. 3 Koble TV eller skjerm til det nye grafikkortet HDMI-port.

14 Slå på alle enheter og boot til Windows. Windows vil automatisk installere de nye driverne.

Hint

  • PCI Express-kort er bakover og forover kompatibel. Noen datamaskinen tilfeller bare støtter lav profil kort. De kompatible lavprofil kort inkluderer vanligvis et alternativ ansikt plate.
  • Statisk elektrisitet sjokk kan skade datamaskinens maskinvare. Unngå å jobbe på teppebelagte områder og lade din statisk elektrisitet før du arbeider inne i en datamaskin. PCI Express og PCI-spor kan ikke legges til et hovedkort: hvis den ikke allerede har dem. Grafikkortet vil ha en anbefalt PSU wattstyrke: kortet vil ikke fungere hvis PSU ikke samsvarer eller komme nær denne anbefalingen. Imidlertid kan PSUer oppgraderes.