Hvordan legge til et navn i et Google-søk

Google gjør det nå enkelt å legge til navnet ditt Googles søkeresultater. For å gjøre dette, må du opprette en Google-profil. Etterpå, når noen søker med fullt navn på søkemotoren, vil ditt navn og bilde vises øverst på resultatsiden. Hvis en person klikker på lenken, kan de vise Google Profile du sette opp. Du kan endre og redigere profilen så ofte som du velger.

Bruksanvisning

1 Skriv "google.com/profiles" i adressefeltet i nettleseren din.

2 Klikk på "Opprett min profil" -knappen. Alternativt, hvis du allerede har en profil og ikke er logget på, kan du klikke på "Logg inn for å se profilen din" link.

3 Skriv inn navnet ditt slik du vil at det skal vises på profilen, og for Googles søkeresultater.

4 Klikk på "Legg til bilde" for å velge et bilde fra Picasa Nettalbum, eller last opp et bilde fra datamaskinen din. Dette bildet blir profilbildet ditt, vises på profilsiden og søkeresultatene.

5 Klikk på "Lag profil og fortsette" -knappen. På neste side kan du redigere forskjellige seksjoner, inkludert "Introduction", "Skryt", "Jobb," Employment "og" Education. Du kan også plotte på Google Maps stedene du har levd.

6 Trykk på "Ferdig med å redigere" -knappen når du er ferdig. Når du har opprettet en ny profil, kan det ikke vises umiddelbart i søkeresultatene. Du må kanskje gi det et par timer før det viser.

Hint

  • Som standard Google-profiler er offentlige. Du kan endre denne innstillingen ved å klikke på "Søk synlighet» og fjerne avmerkingen for «Hjelp andre å finne profilen min i søkeresultatene." Klikk "Lagre" for å oppdatere innstillingen.