Hvordan legge til et nettsted for å Dogpile gratis

Dogpile er en søkemotor som ikke fungerer på samme måte som Google eller Yahoo !. I stedet bruker Dogpile meta-søketeknologi. Dette betyr at det ikke skaper sine egne resultater. I stedet trekker det de beste resultater fra Google, Yahoo !, Bing og Ask.com å gjøre opp sine resultater. Som et resultat, kan du ikke direkte sende inn webområdet til Dogpile. For å få oppført i Dogpile gratis, må du få listet opp i en eller alle nettsteder som Dogpile bruker for å fylle sine søkeresultater.

Bruksanvisning

1 Send inn ditt nettsted til Google via sin "Legg til URL" Web-side (se Ressurser). Dette varsler Google for å sjekke ut siden din slik at den kan ta den med i indeksen. Husk å ta med "http: //" prefiks på URL linjen.

2 Legg til din nettside til Yahoo! på sin Site Explorer "Send inn ditt nettsted" Web-side (se Ressurser). Dette varsler Yahoo! til siden din hvis det ikke har funnet det allerede.

3 Skriv inn ditt nettsted adressen på Bing Webmaster Central "URL Submission" Web-side (se Ressurser). Dette lar Bing vet å inkludere nettstedet ditt i indeksen. Husk å ta med "http: //" prefiks på URL linjen.

4 Lag og laste opp et nettsted kart på nettstedet ditt hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan opprette en gratis nettsted kart på XML-områdekart nettsted (se Ressurser). Lagre kartet du opprettet til datamaskinen og deretter laste den opp til webområdet ditt via FTP instruksjoner fra din Web-hosting selskapet.

Når du har gjort det, kan du varsle Ask.com ved å skrive "http://submissions.ask.com/ping?sitemap=http%3A//www.YOURWEBSITE.com/sitemap.xml" i nettleseren, men erstatte "YOURWEBSITE.com" med det faktiske webadresse. Å gjøre dette forteller Ask.com å sjekke ut nettstedet ditt, og ta den med i indeksen.