Hvordan legge til et nettsted til Coda (FTP / SFTP)

Coda er en alt-i-ett web-design program for Mac-operativsystemet. Programmet, opprettet av Panic Software, omfatter en File Transfer Protocol program som lar deg koble til og redigere tekstfiler på en server i sanntid. Den programskapere fokusert på å levere alle de verktøyene som kreves for å opprette og vedlikeholde et nettsted raskt og problemfritt.

Bruksanvisning

1 Åpne Coda på Mac. På toppen av søknaden er noen ikoner som viser ulike alternativer. Klikk Områder ikonet.

2 Se nederst i vinduet for knappen Add Site. Klikk på denne knappen. Et vindu kommer opp som lar deg legge til alle serverlegitimasjons for området du ønsker å legge til Coda.

3 Fyll ut tekstbokser med nødvendig informasjon. Foruten Kallenavn skriver du inn navnet du vil bruke for å identifisere nettstedet. Legg adressen til hjemmesiden ved siden av Root URL å ta en skjermdump av området for å vise. Under Tilkobling, tilsett serveradresse, brukernavn og passord. Du kan endre overføringsprotokoller fra FTP til SFTP i rullegardinmenyen Protocol hvis du ønsker å bruke den sikre overføringsprotokoll i stedet. Juster andre innstillinger etter behov.

4 Klikk på "Lagre" -knappen for å lagre alle nødvendige innstillinger. Hvis innstillingene er riktige, vil du se et skjermbilde i Coda app. Klikk på den for å koble til serveren. Hvis du ikke legge inn korrekte, vil Coda fortelle deg, og du vil ha muligheten til å redigere innstillingene.